Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Diagnostika
-
- Kontaktovat uživatele:
No ten interface neni problém, ten dam dohromady. Jenom je to teď horší s časem. Mělo by to fungovat asi s většinou softwaru. Mam ještě jedno schema, který je o něco složitější, ale ve funkčnosti nevim jakej bude rozdíl. Je to tady: http://www.diakom.ru:8001/stat/canya/bmw/bmw.pdf
Jinak bližší informace o možnostech toho kabelu moc nemam. Spíš jde o to ho udělat a vyzkoušet s různým softem.
Jinak bližší informace o možnostech toho kabelu moc nemam. Spíš jde o to ho udělat a vyzkoušet s různým softem.
tds píše:zdravím tě kámo taky to tedka řeším a chtěl bych to vyzkoušet. jseš schopnej udělat ten interface? sehnal jsem si všechny software počínaje carsoft 3.0 až 7.2. jen škoda že s tímhle vyčteš jen fehlerspeicher.
s cim? jinak na carsoft 3.7 intrface mame ale nechodi
mame i interface pro 6.4 nevim presne i s dumpem pro microcontroler ale nemame prislusnej carsoft...
jinak mame carscanner interface kterej beha s rj (beta verze pouze s benzinem a jedine co umi je precist a mazat chyby DME) dokud se pouzival prenosovej protokol kw71
mam toho plnou prdel, dokonce mam pujceny i interface iso s elm323 kterej beha s novejma autama... proste od 95 - 2000 je problem sehnat interface kterej beha

ali-c píše:No ten interface neni problém, ten dam dohromady. Jenom je to teď horší s časem. Mělo by to fungovat asi s většinou softwaru. Mam ještě jedno schema, který je o něco složitější, ale ve funkčnosti nevim jakej bude rozdíl. Je to tady: http://www.diakom.ru:8001/stat/canya/bmw/bmw.pdf
beha to jen s carscannerem

skautik píše:tds píše:zdravím tě kámo taky to tedka řeším a chtěl bych to vyzkoušet. jseš schopnej udělat ten interface? sehnal jsem si všechny software počínaje carsoft 3.0 až 7.2. jen škoda že s tímhle vyčteš jen fehlerspeicher.
mame i interface pro 6.4 nevim presne i s dumpem pro microcontroler ale nemame prislusnej carsoft...
jinak mame carscanner interface kterej beha s rj (beta verze pouze s benzinem a jedine co umi je precist a mazat chyby DME) dokud se pouzival prenosovej protokol kw71
mam toho plnou prdel, dokonce mam pujceny i interface iso s elm323 kterej beha s novejma autama... proste od 95 - 2000 je problem sehnat interface kterej beha
to je právě ten problém chce to zkoušet různé verze softu protože je to nějak přizpůsobený každý soft k jinému interface.když to kupuješ tak se musí koupit face s kabelem i napasovaným softem s reg.číslem.
dám k dipozici všechny softy výmennou za zapojení interface.
skautik píše:tds píše:zdravím tě kámo taky to tedka řeším a chtěl bych to vyzkoušet. jseš schopnej udělat ten interface? sehnal jsem si všechny software počínaje carsoft 3.0 až 7.2. jen škoda že s tímhle vyčteš jen fehlerspeicher.
jak víš že je to face na carsoft 3.7? většinou se pohybují po netu na carsoft 3.4 a ten soft mám pošlu ho na vyzkoušení jestli chceš a když to pofrčí tak koupím zhotovený face.. a nebo mám 5.8, 6.1 ,6.5 a 7.2 to jsou vozy asi do roku 2002
autoelektrikarem?
jak jsem uz psal diagnostika z toho odkazu na carscanner funguje na benzin do rv 95, tam neni co vymyslet je k tomu i soft. zdarma
interface pro carsoft jsme nerozbehli ani jeden, od urcite verze je potreba interface s mikrokotrolerem
a pro ten nemame dump.
respektive mame dump pro interface 5.2 jenze k tomu zase neni soft a nechce se nam, do toho poustet kdyz nemame zaruceno ze to pojede treba s 5.8

interface pro carsoft jsme nerozbehli ani jeden, od urcite verze je potreba interface s mikrokotrolerem

respektive mame dump pro interface 5.2 jenze k tomu zase neni soft a nechce se nam, do toho poustet kdyz nemame zaruceno ze to pojede treba s 5.8
-
- Kontaktovat uživatele:
kadlec píše:až když jsem to dostavěl tak jsem to šel odzkoušet a zjistil jsem že má E39 nemá zapojený pin 15![]()
interface se snaží o komunikaci (LED to signalizují) ovšem samo bez odezvy
![]()
takže to mám k ..... a znovu sem jel na inspekci a airbag do servisu
Otcova E39 také namá zapojený pin 15!!! E34 pin 15 má zapojený.
Tady je fotka jak vypadá ten interface.
- Přílohy
-
- interface_OBD.JPG (74.94 KiB) Zobrazeno 1356 x
něco jsem našel i tady ale nejsou schopni říct jestli to pojede i s E39 takže to kašlu http://www.mtaplus.cz/obchod/index.php? ... e3_zobraz=