Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymazání dat v palubním počítači - nastavení hodin

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Maxiczech

#1 Příspěvek od Maxiczech »

Je nějaký grif na vymazání dat v palubním počítači? Třeba, když bych si chtěl změřit spotřebu ve městě nebo mimo město. Ukazuje to průměrnou spotřebu celkovou, průměrnou rychlost taky celkovou. A jak si nastavim hodiny na střednim panelu? Nějak se mi to nedaří. Díky všem. :)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od matal Moderátor »

Přečti si návod.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Maxiczech

#3 Příspěvek od Maxiczech »

matal píše:Přečti si návod.. :wink:

Ty seš dobrej máčo, viď :?:
Kdybych uměl německy, tak bych se asi neptal. Jinak díky. :roll:
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

Tak si to přelož, jinak v návodu to je přeložený.. :wink:
Nebo si kup slovník.. 8)
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Tatros

#5 Příspěvek od Tatros »

A já myslel že ty víš všechno :idea:
Fany

#6 Příspěvek od Fany »

snad Ti to pomůže...
Přílohy
návod E34.doc
(1.18 MiB) Staženo 88 x
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#7 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Tatros píše:A já myslel že ty víš všechno :idea:

Všecno co mu někdo poradí aby si tady mohl hrát na chytrého. :?
Slid

#8 Příspěvek od Slid »

Maxiczech píše:Je nějaký grif na vymazání dat v palubním počítači? Třeba, když bych si chtěl změřit spotřebu ve městě nebo mimo město. Ukazuje to průměrnou spotřebu celkovou, průměrnou rychlost taky celkovou. A jak si nastavim hodiny na střednim panelu? Nějak se mi to nedaří. Díky všem. :)

Zajeď si do BMW, tam Tě ještě neznaj a poraděj, ale tady zaty urážky bych asi moc pomoc nečekal..... :idea:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#9 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

To Fany :wink: ------ tim ho tak urazis debila... protoze to je na E34 a pan Maxiczech neuznava takove oldmobily....
papyk

#10 Příspěvek od papyk »

alp píše:tak ja ti ten grif teda reknu ... vezmes alespon 10kg kladivo a budes do toho po dobu 10ti minut vsi silou mlatit. Pak zavolas odtahovku, nechas to odvezt do autorizovaneho servisu, kde ti to za prislusnou castku vymeni ... a nezapomen jim rict at ti to prepnou, jinak budes muset proceduru opakovat znova ... :)
Bych si dovolil tě trošku opravit....kladivo a mlátit, to ano, ale né do toho ale do HLAVY :!: Třeba to pomůže 8)
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#11 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

papyk píše:
alp píše:tak ja ti ten grif teda reknu ... vezmes alespon 10kg kladivo a budes do toho po dobu 10ti minut vsi silou mlatit. Pak zavolas odtahovku, nechas to odvezt do autorizovaneho servisu, kde ti to za prislusnou castku vymeni ... a nezapomen jim rict at ti to prepnou, jinak budes muset proceduru opakovat znova ... :)
Bych si dovolil tě trošku opravit....kladivo a mlátit, to ano, ale né do toho ale do HLAVY :!: Třeba to pomůže 8)

a do zubu mlatit pekne z boku a smerem k vesmíru..
Maxiczech

#12 Příspěvek od Maxiczech »

Děkuji za rady. :idea: Nevím ještě, kterou použiju, ale možná se vyplatí vyzkoušet postupně všechny. :roll: Někdo tady vykřikoval, že bude mazat idiotské bláboly, které se nebudou týkat tématu? Zřejmě dovolená. :wink: Nebo začíná další zábavná diskuse? :lol: No to snad ne! Hodně mě vaše příspěvky mrzí, tady totiž každý každému poradí perfektně a hlavně konkrétně. Mimo mě, no. :cry: Stejně to pak vezete do servisu, tak nedělejte machry! S pořádnou károu plnou elektroniky si prostě doma neporadíš. Tak to je a tak už to zůstane. :D Když vy na mě takhle, tak já takhle na vás: nevím, jak kdo stará auta máte. Někdo možná Trabant 601 nebo vrak se znakem BMW, machruje tady a dělá vlny. To si každej hrábněte pořádně do svědomí a podívejte se na svět reálně! 8O Na netu se to prostě nepozná a to je hodně velká škoda. Rád bych vyděl ty Vaše skořápky, když se tak strašně rozkřikujete a oháníte se značkou BMW.
S úctou, Max...

Tak GO! :twisted: Do mě :!: :lol: :lol: :lol:
Jo! A jinak. Už vím, jak na ten palubní počítač. Je to fakt kravina, ale musíš to prostě znát. díky, díky, díky. Za další upřímné a milé příspěvky.. :arrow:
Tatros

#13 Příspěvek od Tatros »

Tak nevim, ale kdybych se zeptal jak se na E-39 mění kolo tak nemůžu být překvapenej reakcí ostatních. :D A ovládání palubního počítače a nastavení hodin zvládne i tvůj dvouletý synek :D Tak se nerozčiluj a příště se ho zeptej dřív, než nás :!:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od RuDoSh »

Maxiczech píše:
Tatros píše:Tak nevim, ale kdybych se zeptal jak se na E-39 mění kolo tak nemůžu být překvapenej reakcí ostatních. :D A ovládání palubního počítače a nastavení hodin zvládne i tvůj dvouletý synek :D Tak se nerozčiluj a příště se ho zeptej dřív, než nás :!:

Ptal jsem se na celkový reset pal. počítače. Malinko rozdíl, ne? Měl by sis pořádně číst o co jde, když už chceš machrovat. Kdo se to tady ptal na ovládání klimatizace? :wink: :lol: Kdo to tady cenzuruje? Kdo to tady maže? Ses vrátil z dovolené? Hrábni si do tykve... :arrow:

vymenit to kolo je vetsi makacka na mozkovnu! :-) Staci dyl podrzet ten cudlik kterym to prepinas (na pacce blinkru) a ty hodiny podobne....
Maxiczech

#15 Příspěvek od Maxiczech »

RuDoSh píše:
Maxiczech píše:
Tatros píše:Tak nevim, ale kdybych se zeptal jak se na E-39 mění kolo tak nemůžu být překvapenej reakcí ostatních. :D A ovládání palubního počítače a nastavení hodin zvládne i tvůj dvouletý synek :D Tak se nerozčiluj a příště se ho zeptej dřív, než nás :!:

Ptal jsem se na celkový reset pal. počítače. Malinko rozdíl, ne? Měl by sis pořádně číst o co jde, když už chceš machrovat. Kdo se to tady ptal na ovládání klimatizace? :wink: :lol: Kdo to tady cenzuruje? Kdo to tady maže? Ses vrátil z dovolené? Hrábni si do tykve... :arrow:

vymenit to kolo je vetsi makacka na mozkovnu! :-) Staci dyl podrzet ten cudlik kterym to prepinas (na pacce blinkru) a ty hodiny podobne....

:oha: Ne tak docela. To je ten grif, který jsem před tím nedělal. Víš, co mám na mysli :?: Vlastně to nastavení hodin je na tom také tak. :D :arrow:
euromen
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od euromen »

tak to znova vytáhnu... špekuliroval sem a zkoumal a neprišel sem ke zdárnému konci.. nevim jak přeřídit na E39 čas.. je to s 16:9 monitorem...
joshua666666

#17 Příspěvek od joshua666666 »

euromen píše:tak to znova vytáhnu... špekuliroval sem a zkoumal a neprišel sem ke zdárnému konci.. nevim jak přeřídit na E39 čas.. je to s 16:9 monitorem...

¨

najed do nastavenia (setting),tam sa dostanes rolovaním na hodiny/dátum (clock/datum),zmáčkni pravé tlačítko na velkom BC najed na cas a zmen ho ... :D
euromen
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od euromen »

dík moc.. nenapadlo mě koukat dál na možnosti u formátu času (tam sem to našel když si mě nakopl)
johan

#19 Příspěvek od johan »

taky to vytáhnu,sem v autě na slabý wifi,nemám ted možnost to extra hledat,zapnul sem si na velkym BC ventilaci asi vedle spodního tlačítka BC mi svítí červená tupka a ještě po různu jsem všechno nějak přepsal,pořtebuju to celý resetnout a neumim jak :roll:
euromen
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od euromen »

ta červená "tupka" znak vrtulky znamená aktivní nezávislou ventilaci, v hlavním menu nezávislá ventilace a odškrtnout čas
Odpovědět