Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vymazání dat v palubním počítači - nastavení hodin
Maxiczech píše:Je nějaký grif na vymazání dat v palubním počítači? Třeba, když bych si chtěl změřit spotřebu ve městě nebo mimo město. Ukazuje to průměrnou spotřebu celkovou, průměrnou rychlost taky celkovou. A jak si nastavim hodiny na střednim panelu? Nějak se mi to nedaří. Díky všem.
Zajeď si do BMW, tam Tě ještě neznaj a poraděj, ale tady zaty urážky bych asi moc pomoc nečekal.....

Bych si dovolil tě trošku opravit....kladivo a mlátit, to ano, ale né do toho ale do HLAVYalp píše:tak ja ti ten grif teda reknu ... vezmes alespon 10kg kladivo a budes do toho po dobu 10ti minut vsi silou mlatit. Pak zavolas odtahovku, nechas to odvezt do autorizovaneho servisu, kde ti to za prislusnou castku vymeni ... a nezapomen jim rict at ti to prepnou, jinak budes muset proceduru opakovat znova ...

papyk píše:Bych si dovolil tě trošku opravit....kladivo a mlátit, to ano, ale né do toho ale do HLAVYalp píše:tak ja ti ten grif teda reknu ... vezmes alespon 10kg kladivo a budes do toho po dobu 10ti minut vsi silou mlatit. Pak zavolas odtahovku, nechas to odvezt do autorizovaneho servisu, kde ti to za prislusnou castku vymeni ... a nezapomen jim rict at ti to prepnou, jinak budes muset proceduru opakovat znova ...Třeba to pomůže
a do zubu mlatit pekne z boku a smerem k vesmíru..
Děkuji za rady.
Nevím ještě, kterou použiju, ale možná se vyplatí vyzkoušet postupně všechny.
Někdo tady vykřikoval, že bude mazat idiotské bláboly, které se nebudou týkat tématu? Zřejmě dovolená.
Nebo začíná další zábavná diskuse?
No to snad ne! Hodně mě vaše příspěvky mrzí, tady totiž každý každému poradí perfektně a hlavně konkrétně. Mimo mě, no.
Stejně to pak vezete do servisu, tak nedělejte machry! S pořádnou károu plnou elektroniky si prostě doma neporadíš. Tak to je a tak už to zůstane.
Když vy na mě takhle, tak já takhle na vás: nevím, jak kdo stará auta máte. Někdo možná Trabant 601 nebo vrak se znakem BMW, machruje tady a dělá vlny. To si každej hrábněte pořádně do svědomí a podívejte se na svět reálně!
Na netu se to prostě nepozná a to je hodně velká škoda. Rád bych vyděl ty Vaše skořápky, když se tak strašně rozkřikujete a oháníte se značkou BMW.
S úctou, Max...
Tak GO!
Do mě
Jo! A jinak. Už vím, jak na ten palubní počítač. Je to fakt kravina, ale musíš to prostě znát. díky, díky, díky. Za další upřímné a milé příspěvky..

S úctou, Max...
Tak GO!

Jo! A jinak. Už vím, jak na ten palubní počítač. Je to fakt kravina, ale musíš to prostě znát. díky, díky, díky. Za další upřímné a milé příspěvky..

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:Tatros píše:Tak nevim, ale kdybych se zeptal jak se na E-39 mění kolo tak nemůžu být překvapenej reakcí ostatních.A ovládání palubního počítače a nastavení hodin zvládne i tvůj dvouletý synek
Tak se nerozčiluj a příště se ho zeptej dřív, než nás
Ptal jsem se na celkový reset pal. počítače. Malinko rozdíl, ne? Měl by sis pořádně číst o co jde, když už chceš machrovat. Kdo se to tady ptal na ovládání klimatizace?![]()
Kdo to tady cenzuruje? Kdo to tady maže? Ses vrátil z dovolené? Hrábni si do tykve...
vymenit to kolo je vetsi makacka na mozkovnu!

RuDoSh píše:Maxiczech píše:Tatros píše:Tak nevim, ale kdybych se zeptal jak se na E-39 mění kolo tak nemůžu být překvapenej reakcí ostatních.A ovládání palubního počítače a nastavení hodin zvládne i tvůj dvouletý synek
Tak se nerozčiluj a příště se ho zeptej dřív, než nás
Ptal jsem se na celkový reset pal. počítače. Malinko rozdíl, ne? Měl by sis pořádně číst o co jde, když už chceš machrovat. Kdo se to tady ptal na ovládání klimatizace?![]()
Kdo to tady cenzuruje? Kdo to tady maže? Ses vrátil z dovolené? Hrábni si do tykve...
vymenit to kolo je vetsi makacka na mozkovnu!Staci dyl podrzet ten cudlik kterym to prepinas (na pacce blinkru) a ty hodiny podobne....

-
euromen píše:tak to znova vytáhnu... špekuliroval sem a zkoumal a neprišel sem ke zdárnému konci.. nevim jak přeřídit na E39 čas.. je to s 16:9 monitorem...
¨
najed do nastavenia (setting),tam sa dostanes rolovaním na hodiny/dátum (clock/datum),zmáčkni pravé tlačítko na velkom BC najed na cas a zmen ho ...