Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

relatko klimy e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pindour
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pindour »

Nevite prosim vas nekdo, kde je v poj. skrince relatko na spinani vrtule na chladici klimy? Je to e34. Dik moc
MARTIN

#2 Příspěvek od MARTIN »

když mi řekneš rok , motor a druh klimy, tak Ti to řeknu přesně.
Fany

#3 Příspěvek od Fany »

Jestli se Ti netočí ventilátor, nemusí být špatné jen relé. Na ventilátoru je odpor, který býva často špatný. Neví náhodou někdo jakou má mít hodnotu??? :?
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od BMWAK »

Fany píše:Jestli se Ti netočí ventilátor, nemusí být špatné jen relé. Na ventilátoru je odpor, který býva často špatný. Neví náhodou někdo jakou má mít hodnotu??? :?

tak to asi nikdo neví jen vim že novej stojí asi 750kč!
pindour
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od pindour »

1988, , 524td, asi automat, prostě jiná než manuál :lol:
tím odporem to není, mám za to že má 0,8 ohm
WILD

#6 Příspěvek od WILD »

To rele na ventylator je v tom malinkem relé boxu na levém podběhu,taky sem to řešil a byli to jenom vyhřáté kontakty na ventylátoru.
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od matal Moderátor »

Nechej to na jaro..už je skoro zima.. :D :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
pindour
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od pindour »

WILD píše:To rele na ventylator je v tom malinkem relé boxu na levém podběhu,taky sem to řešil a byli to jenom vyhřáté kontakty na ventylátoru.

Mohl by ses prosím tě mrknout, co tam je za relátka(čísla) maj tam být asi 3 a já tam mám jen 2. Dík moc, foto by bylo super. Díky, díky
WILD

#9 Příspěvek od WILD »

je to to první zleva,když ho vyndáš a propojíš ty tlusté konektory tak se musí rozběhnout větrák,když se nerozběhne tak bude po něm nebo kontakty u něj. jo a ty rele sou všechny stejné tuším.
WILD

#10 Příspěvek od WILD »

Tak mi to nedalo a šel sem se mrknout,sou tam z leva červene,to je ono a pak žlute,žluté a ještě v druhe řadě zepředu zelené ale to už nevím naco všechno je pač to mám v plné loži a zatím všechno funguje tak do toho radši nerýpu :wink:
darmon
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od darmon »

rele nejsou stejny highspeed je vobycejny, lowspeed dvojity pac je na nej napojena jeste klima.
Sedivy je lowspeed, oranzovy highspeed, cerveny (to treti v tom boxu) je od odstrikovacu svetel a mlhovek.
Pak tam jeste muzou bejt pojstky 34-37 a nejaky rele od klimy

odpor je 0.5ohmu 100W
pindour
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od pindour »

ja tam mam jen jednu řadu a dvě nízký relátka a chybí mi tam asi nějaký vysoký, protože je patice o dost níž. Nevíte jestli má jít na čidlo teploty na chladiči proud? Dík moc
darmon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od darmon »

a mas odstrikovace svetel a mlhovek ?

a proud tam ma jit :) jako kazda jina elektricka vec proud k zivotu potrebuje 8) na prostrednim (drat cerna+hneda) levej (modra+bila+zluta)a pravej (cerna+seda+zluta) jsou pak pomaly a rychly otacky. Staci klicek v poloze II a propojit to dratem...
pindour
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od pindour »

ostrikovace nemam, me tam normalne jde na ten prostredni kostra, protoze kdyz sem tam pustil proud, taxem pekne svarel, a kdyz sem pustil proud do tech krajnich, tak jen cvakalo relatko a nic, kdyz dam proud primo na vrtuli, tak toci. Kde muze byt chybicka kakt nevim???
Odpovědět