Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vymena zarovek E34
-
- Kontaktovat uživatele:
už jsem to dělal ale moc si to nepamatuji když to nemám před sebou....vyndat panel s ovladačema a někde vzadu se musí něco oddělat... něco co si už nepamatuji,vím,že jsem to dost dlouho hledal....když je panel venku tak to je tam trochu poznat....celé to nasvěcuje jedna žárovka.....
....když to trochu pomůže,

-
- Kontaktovat uživatele:
divinol píše:už jsem to dělal ale moc si to nepamatuji když to nemám před sebou....vyndat panel s ovladačema a někde vzadu se musí něco oddělat... něco co si už nepamatuji,vím,že jsem to dost dlouho hledal....když je panel venku tak to je tam trochu poznat....celé to nasvěcuje jedna žárovka.........když to trochu pomůže,
Ja prave oddelal ty krytky, vyndal srouby, ale panel nemuzu porad vyndat...

divinol píše:aha,...budu vzpomínat....myslím ale,že ten panel se ven nějak vycvakne na bocích a celý vytáhne ven,pak odpoji kabely a někde je to místo na tu žárovku,je jedna 1,2W
Panel se nejlepe vytahne oddelanim tlacitka vyhrivani zadniho okna.Pak oddelej knofliky kolecek a vodorovnych tahel jemnym tahnutim k sobe.Pak otvorem vymacknout panel(cely)mirne doleva.Panel bude drzet na bovdenech od vetrani,tak je opatrne sundat.Jsou oznaceny barevne,tak to nezpletes.Jsou v takovych plastovych spuntech co rady pri citelnejsi namaze praskaji,Proto je moznost bovdeny sundat primo na klapkach pod palubovkou(to se musi sundat kastlik u spolujezce a oddelat kryt jako pri vymene pyloveho filtru.Po vyndani panelu je nutno vysroubovat asi 4 maly sroubky ktery drzi potaky v panelu.Tam tu zarovku uvidis.Je jedina.