Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vymena zarovek E34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Bambim »

Prestaly mi svitit stelovaky na ventilator, zkousel jsem to rozebrat, ale nejak jsem se tam nedostal... :roll:
divinol
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od divinol »

už jsem to dělal ale moc si to nepamatuji když to nemám před sebou....vyndat panel s ovladačema a někde vzadu se musí něco oddělat... něco co si už nepamatuji,vím,že jsem to dost dlouho hledal....když je panel venku tak to je tam trochu poznat....celé to nasvěcuje jedna žárovka..... :? ....když to trochu pomůže,
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Bambim »

divinol píše:už jsem to dělal ale moc si to nepamatuji když to nemám před sebou....vyndat panel s ovladačema a někde vzadu se musí něco oddělat... něco co si už nepamatuji,vím,že jsem to dost dlouho hledal....když je panel venku tak to je tam trochu poznat....celé to nasvěcuje jedna žárovka..... :? ....když to trochu pomůže,

Ja prave oddelal ty krytky, vyndal srouby, ale panel nemuzu porad vyndat... :roll:
divinol
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od divinol »

aha,...budu vzpomínat....myslím ale,že ten panel se ven nějak vycvakne na bocích a celý vytáhne ven,pak odpoji kabely a někde je to místo na tu žárovku,je jedna 1,2W
dafa

#5 Příspěvek od dafa »

divinol píše:aha,...budu vzpomínat....myslím ale,že ten panel se ven nějak vycvakne na bocích a celý vytáhne ven,pak odpoji kabely a někde je to místo na tu žárovku,je jedna 1,2W

Panel se nejlepe vytahne oddelanim tlacitka vyhrivani zadniho okna.Pak oddelej knofliky kolecek a vodorovnych tahel jemnym tahnutim k sobe.Pak otvorem vymacknout panel(cely)mirne doleva.Panel bude drzet na bovdenech od vetrani,tak je opatrne sundat.Jsou oznaceny barevne,tak to nezpletes.Jsou v takovych plastovych spuntech co rady pri citelnejsi namaze praskaji,Proto je moznost bovdeny sundat primo na klapkach pod palubovkou(to se musi sundat kastlik u spolujezce a oddelat kryt jako pri vymene pyloveho filtru.Po vyndani panelu je nutno vysroubovat asi 4 maly sroubky ktery drzi potaky v panelu.Tam tu zarovku uvidis.Je jedina.
Bambim
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Bambim »

No to mi poser bobra, uz zase to sviti, nechapu, jak to muze mesic nevitit a pak zase najednou svitit... :evil:
Odpovědět