Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Plavanie ....
Mam 524TD po mesiaci ako som ho kupil, sa mi prejavila takato chyba: Pri pomalej aj rychlej jazde pri malych zmenach volantom mi zacalo auto plavat. Zadna cast naskor sleduje predok. Servo reaguje na mieste, nepiska, hadice OK, olej OK. ...Gumy mam 195-65-15 cca 4mm dezen, tlak 2,3 prosim o radu kde hladat chybu... 

tato chyba sa prejavila nahle. Niekde som na forume cital ze to mozu byt aj pneumatiky. Vsetky 4 su uz pod konrolnym pasikom. S tou STK je to problematicke. Pri prepise som sa s nimi pohadal, kvoli typovemu oznaceniu v TP a mam ju platnu do buduceho roka. Moc ma to tam netaha. Neviem co robit. Dnes som viezol vrecka zemiakov v kufri a predok mi plaval. HELP ME
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nejdřív si utáhni pořádně všecky kola a nahusti všechny pneumatiky do správnýho tlaku zvlášť ten zadek.
Když to nepomůže, zvedni každý kolo zvlášť a zaštrachej s tím shora dolů, jak to nebude volné, tak se ti může ulevit.
No a pak štrachej s každým ramenem zvlášť a pořádně do všech stran...
A jedno z těch ramen, by se mělo ukázat.
Ale snad stokrát rychlejší je zajet si někam, kde maj ty válce, na kterých najedeš a viz. nahoře.

Když to nepomůže, zvedni každý kolo zvlášť a zaštrachej s tím shora dolů, jak to nebude volné, tak se ti může ulevit.

No a pak štrachej s každým ramenem zvlášť a pořádně do všech stran...
A jedno z těch ramen, by se mělo ukázat.

Ale snad stokrát rychlejší je zajet si někam, kde maj ty válce, na kterých najedeš a viz. nahoře.