Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 bez klíčů...
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušet použít z toho auta ze kterého budou klíče a spínačka, tak vzít i řídící jednotku motoru, pozapojovat a vyzkoušet.
Musí ale sedět přesně typ motoru, takže když to je třeba 523i, tak můžeš použít jen a pouze řj z 523i (případně 323i)
Co to je za motorizaci co máš?
Dá se to ještě kombinovat s e36, od roku 1996-1999, ale musí sedět motor (kvůli řídící jednotce)
Musí ale sedět přesně typ motoru, takže když to je třeba 523i, tak můžeš použít jen a pouze řj z 523i (případně 323i)
Co to je za motorizaci co máš?
Dá se to ještě kombinovat s e36, od roku 1996-1999, ale musí sedět motor (kvůli řídící jednotce)
-
- Člen Klubu
- Klubové ID: 659
- Kontaktovat uživatele:
Pokud Ti stačí nový klíč(e) tak se podívej na :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=30
mě to udělali do druhého dne. Pokud máš obavu, že klíče někdo najde a bude se chtít vozit, budeš muset měnit alespoň spínačku.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=30
mě to udělali do druhého dne. Pokud máš obavu, že klíče někdo najde a bude se chtít vozit, budeš muset měnit alespoň spínačku.
-
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, ale když je auto havarované a já mám jen kupní smlouvu a velký techničák s bývalým majitelem tak jak to mám řešit??
Nemůžu to přihlásit, protože nejde nastartovat a nemůžu s ním jezdit když nemám klíč....
Jak to řešit?? Stačí když je na mně auto jen odhlášené (v tom případě ale nemám malý TP s mým jménem).

Nemůžu to přihlásit, protože nejde nastartovat a nemůžu s ním jezdit když nemám klíč....
Jak to řešit?? Stačí když je na mně auto jen odhlášené (v tom případě ale nemám malý TP s mým jménem).

-
- Klubové ID: 989
Přesně tak. Jediná chyba je, že kdyby někdo ty klíče našel tak mu vleze do auta, protože zámky souhlasí. Ale jak bylo napsáno nastartovat nepůjde.stanley07 píše:Myslim, že nemusí měnit nic. V BMW mu udělaj klíč, stojí kolem 4k a ten pak "spárujou" s autem. Ty zbylý klíče vymáznou z paměti a nikdo se starým klíčem auto nenastartuje. Vlastní zkušenost...
-