Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 bez klíčů...
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušet použít z toho auta ze kterého budou klíče a spínačka, tak vzít i řídící jednotku motoru, pozapojovat a vyzkoušet.
Musí ale sedět přesně typ motoru, takže když to je třeba 523i, tak můžeš použít jen a pouze řj z 523i (případně 323i)
Co to je za motorizaci co máš?
Dá se to ještě kombinovat s e36, od roku 1996-1999, ale musí sedět motor (kvůli řídící jednotce)
Musí ale sedět přesně typ motoru, takže když to je třeba 523i, tak můžeš použít jen a pouze řj z 523i (případně 323i)
Co to je za motorizaci co máš?
Dá se to ještě kombinovat s e36, od roku 1996-1999, ale musí sedět motor (kvůli řídící jednotce)
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Pokud Ti stačí nový klíč(e) tak se podívej na :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=30
mě to udělali do druhého dne. Pokud máš obavu, že klíče někdo najde a bude se chtít vozit, budeš muset měnit alespoň spínačku.
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=30
mě to udělali do druhého dne. Pokud máš obavu, že klíče někdo najde a bude se chtít vozit, budeš muset měnit alespoň spínačku.
-
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, ale když je auto havarované a já mám jen kupní smlouvu a velký techničák s bývalým majitelem tak jak to mám řešit??
Nemůžu to přihlásit, protože nejde nastartovat a nemůžu s ním jezdit když nemám klíč....
Jak to řešit?? Stačí když je na mně auto jen odhlášené (v tom případě ale nemám malý TP s mým jménem).

Nemůžu to přihlásit, protože nejde nastartovat a nemůžu s ním jezdit když nemám klíč....
Jak to řešit?? Stačí když je na mně auto jen odhlášené (v tom případě ale nemám malý TP s mým jménem).

-
stanley07 píše:Myslim, že nemusí měnit nic. V BMW mu udělaj klíč, stojí kolem 4k a ten pak "spárujou" s autem. Ty zbylý klíče vymáznou z paměti a nikdo se starým klíčem auto nenastartuje. Vlastní zkušenost...
Přesně tak. Jediná chyba je, že kdyby někdo ty klíče našel tak mu vleze do auta, protože zámky souhlasí. Ale jak bylo napsáno nastartovat nepůjde.
-