Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

prosím o radu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Honzza

#1 Příspěvek od Honzza »

Ahoj, mám zájem o jedno bmw 525 po faceliftu, ale má najeto 227tkm :( . Mám se toho obávat? ( je to 1 majitel, serviska, koupeno u nás ). Prosím poraďte.
DOEMIXXX

#2 Příspěvek od DOEMIXXX »

Honzza píše:Ahoj, mám zájem o jedno bmw 525 po faceliftu, ale má najeto 227tkm :( . Mám se toho obávat? ( je to 1 majitel, serviska, koupeno u nás ). Prosím poraďte.

obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK :wink:

Btw. nez to budes kupovat zajed si nekam na prohlidku ty kary...
Honzza

#3 Příspěvek od Honzza »

obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK :wink:

Btw. nez to budes kupovat zajed si nekam na prohlidku ty kary...[/quote]

Jo jo, bez kontroly bych si to nekoupil. Někde jsem slyšel, že ty motory vydržej i kolem 500tkm, ale přece se zeptám - 100 lidí 100 názorů
DOEMIXXX

#4 Příspěvek od DOEMIXXX »

Honzza píše:obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK :wink:

Jo jo, bez kontroly bych si to nekoupil. Někde jsem slyšel, že ty motory vydržej i kolem 500tkm, ale přece se zeptám - 100 lidí 100 názorů[/quote]

ty motory vydrzi klidne i vic, kdyz se o ne patricne staras :wink:
btw. hod sem link popripadne kde si nasel ten kousek...treba ho tu nekdo zna :)
Honzza

#5 Příspěvek od Honzza »

DOEMIXXX píše:
Honzza píše:obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK :wink:

Jo jo, bez kontroly bych si to nekoupil. Někde jsem slyšel, že ty motory vydržej i kolem 500tkm, ale přece se zeptám - 100 lidí 100 názorů

ty motory vydrzi klidne i vic, kdyz se o ne patricne staras :wink:
btw. hod sem link popripadne kde si nasel ten kousek...treba ho tu nekdo zna :)[/quote]

ten link je http://www.tipcars.com/own/nown/applica ... 1163845162

když tak na to koukni, no nevím ta cena je nějaká moc nízká né?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matal Moderátor »

Kilometry jsou v pohodě,motoricky bude dobrá..
zkontrolovat podvozek,brzdy..nejlít to nechat prohlídnout v servisu..
Tohle auto už tam stojí dýl, taky jsem se na něho díval,je to víc jak měsíc.. 1.cena byla kolem 250k.. :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
paces

#7 Příspěvek od paces »

Nízká cena? Ta by se měla ještě srazit. Já to samé ale TDS v touringu a kůži za tu cenu neprodal :(
Hrozně rychle to klesá ty ceny.
Odpovědět