Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
prosím o radu
Honzza píše:Ahoj, mám zájem o jedno bmw 525 po faceliftu, ale má najeto 227tkm. Mám se toho obávat? ( je to 1 majitel, serviska, koupeno u nás ). Prosím poraďte.
obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK

Btw. nez to budes kupovat zajed si nekam na prohlidku ty kary...
obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK
Btw. nez to budes kupovat zajed si nekam na prohlidku ty kary...[/quote]
Jo jo, bez kontroly bych si to nekoupil. Někde jsem slyšel, že ty motory vydržej i kolem 500tkm, ale přece se zeptám - 100 lidí 100 názorů

Btw. nez to budes kupovat zajed si nekam na prohlidku ty kary...[/quote]
Jo jo, bez kontroly bych si to nekoupil. Někde jsem slyšel, že ty motory vydržej i kolem 500tkm, ale přece se zeptám - 100 lidí 100 názorů
Honzza píše:obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK![]()
Jo jo, bez kontroly bych si to nekoupil. Někde jsem slyšel, že ty motory vydržej i kolem 500tkm, ale přece se zeptám - 100 lidí 100 názorů[/quote]
ty motory vydrzi klidne i vic, kdyz se o ne patricne staras

btw. hod sem link popripadne kde si nasel ten kousek...treba ho tu nekdo zna

DOEMIXXX píše:Honzza píše:obavej se max. stavu(hlavne MOTOR a pak scekni podvozek)....jinak najety km sou fer...a pokud bylo servisovano v org. servise tak by melo vsechno bejt OK![]()
ty motory vydrzi klidne i vic, kdyz se o ne patricne staras

btw. hod sem link popripadne kde si nasel ten kousek...treba ho tu nekdo zna

ten link je http://www.tipcars.com/own/nown/applica ... 1163845162
když tak na to koukni, no nevím ta cena je nějaká moc nízká né?