Zdravím všechny. Zdá se mi ,že mi moje kárka nesvítí tak jak bych si přestavoval . Takže můj dotaz zní: co kdybych koupil nová světla angel eyes a nebo xenony? Víte někdo ,kde byh je sehnal a asi za kolik se to dá pořídit. Díky
Taky mi to málo svítí, dal jsem tam žárovky s vyšší svítivostí + 50% a nepomohlo to. Asi dám nové reflektory. Opravdu v noci špatně vidím a to nemluvím když začne v noci pršet...
100 watové žárovky moc nedoporučuji při celodenním svícení, mohlo by to poškodit parabolu.
čirý světla od In-pro jsou hezký, ale problém nastane při rozbití krycího plastu.
Neseženeš Vypadá to pěkně, ale jelikož jse měl světlo 3x KO tak jsem je nebral
Vzal jsem normál, auto svítí jak blázen.
Xenony ti dodělá hodně lidí.
Nejlepší je ta přestavbová sada - nic nevrtaš/neničíš a pohodlně se to dá měniz zpět.
Jednou tady kdosi psal své zkušenosti, s potkávačkama v náhradě a velice si je pochvaloval. Jaký na ně máte názor? Cenově jsou zajímavější než Bosh nebo Hella.
Taky to budu muset brzy řešit..
Mám nové repliky tlumených světel za necelých 1700 Kč/ks a do nich dobastlené xenony na inzerát za 2500 Kč/pár, práce na jedno odpoledne. Svítí to skvěle.
Četl jsem, že světla od náhradního výrobce tak dobře nesvítí. Co máš za značku?? Snad to bude lepší jak ty moje bludičky. Chtěl bych se ale nejdřív poradit než koupím nějaký šmejdy..
Koupeno od prodejce ACI, značka T.Y.C nebo jak se to píše. Jedno mělo našikmo nalepenou patici tak jsem reklamoval a vyměnili mi ho. Obě mě odfláknuté držáky čoček tak jsem použil původní z Hella světel (TYC je replika Hella). Lak na zrcadlech nic moc, plno smítek, ale svítí mnohokrát lépe než původní vysmažené s propálenými zrcadly. Cena proti Hella originálu poloviční
Francis píše:Koupeno od prodejce ACI, značka T.Y.C nebo jak se to píše. Jedno mělo našikmo nalepenou patici tak jsem reklamoval a vyměnili mi ho. Obě mě odfláknuté držáky čoček tak jsem použil původní z Hella světel (TYC je replika Hella). Lak na zrcadlech nic moc, plno smítek, ale svítí mnohokrát lépe než původní vysmažené s propálenými zrcadly. Cena proti Hella originálu poloviční