Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e34 tds teplota motoru
dnes mi vylítla teplota až do červenýho pole zastavím zvednu haubnu a motor má teplotu úplně normální voda se nevaří fšechno v pohodě po chvíli se zas ručička ustálila na středu ale má tendenci být jakoby půl mm za půlkou ale dál nejde tak kde je závada? teplotní čidlo v prdeli a posílá na budík ňáký kraviny či co? kde to čidlo je na motoru nebo něco jinýho kdyby vás někoho něco napadlo tak díky nebo jesli se někomu stalo to samý už mě to auto sere zas vychytám fšechny mouchy a pude do světa to si pak někdo pojezdí bez investic kurva 

voda netlakuje topení se chová normálně jak by se tam ten vzduch vzal? kde všude se odvzdušňuje termostat no nevím kdyby to zapřičinil tak by ta voda musela skutečně vařit ale nic takového neproběhlo jak říkám systém nenatlakovanej teplota motoru normální přesto na budíku max já si myslím že to bude to čidlo ale nejsem si jistej zrovna tak to může být pět jinejch věcí
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný motor v Oplu Omega a odvzdušňuje se mi vždycky sám. Často odchází viskospojka v mechanické vrtuli a pak se to chová takto - při normální jízdě je tak těch 93°C, ve velkém kopci teplota stoupne na 101°C a při další jízdě se to srovnána původní hodnotu. Za jízdy to stíhají dochlazovat větráky od klimachladiče. Čidlo teploty motoru by mělo být na hlavě válců mezi třetím a čtvrtým válcem.