Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

!!!!!upozorneni!!!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
bergos Člen Klubu
Člen Klubu

#21 Příspěvek od bergos Člen Klubu »

sakra hoši, jedu v sobotu na koncert do Prahy a teď už trnu strachy co bude s autem po pěti hodinách nočního stání. :?
Family wagon: BMW 320dX F31
Summer car: BMW 330i baur TC2 E30
Project car: BMW 1502 E10
City car: Audi A1 1.4tfsi
8-)
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od matal Moderátor »

bergos píše:sakra hoši, jedu v sobotu na koncert do Prahy a teď už trnu strachy co bude s autem po pěti hodinách nočního stání. :?

Tak jeť vlakem.. :twisted: :wink:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
FrANTOMAS

#23 Příspěvek od FrANTOMAS »

ty krádeže M paketu je zrejme oblibena vec. Mám známýho, kterýmu už 2x ukradli z 530d s m5 pak. co stihli. Brali ovsem i krytky zrcatek, listy, atp+ semozrejme vybavicku m5
mirof1

#24 Příspěvek od mirof1 »

Tommy-cupra píše:omlouvam se ze jsem byl sprostej ale musel jsem to ze sebe nejak vypumpovat,nejhorsi je ze nejdriv mlhovky a za 10 dni to lizatko,takze ted to vypada jak nejakej vrak

skus si parkrat vecer sadnut do druheho auta (najlepsie s tmavymi foliami), z ktoreho budes mat vyhlad na to svoje... ak ho chytis, nevolaj policajtov, hod to na forum, beriem letlampu a letim k tebe...
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Pivson »

matal píše:
bergos píše:sakra hoši, jedu v sobotu na koncert do Prahy a teď už trnu strachy co bude s autem po pěti hodinách nočního stání. :?

Tak jeť vlakem.. :twisted: :wink:

Dej to aspon na hlídaný parkoviště, trochu snížíš riziko
http://www.udi-praha.cz/regulace/parkri.htm
harley007

#26 Příspěvek od harley007 »

Tommy-cupra píše:omlouvam se ze ted budu sprostej

ty zkurvenej zmrde jeden,jeste jednou sahnes na moje auto tak te ukopu k smrti!!!!!!!!!!!

mam 530d m-paket,nemam ji ani mesic a tenhle zmrd mi ukrad uz mlhovky z m-paket narazniku a ted mi utrhnul lizatko z kufru,ale takovym stylem ze mi odrel i kufr,to auto stoji zaparkovany na starostrasnicky ulici v praze 10 u vozovny tramvaji,vypada jako m5 a ma 4 laufy. Dam 10tis kč odměnu tomu kdo me dovede k tomu dotycnymu,clovek je urcite z prahy 10,je tam zakaz vjezdu do ty ulice,takze tam asi jezdi casto v noci,protoze ja tam stojim jen pozde v noci.

v tyhle zkurveny republice zijou opravdu jen ubozaci co si takovouhle picovinu za par korun ani nemuzou koupit a musej ji nekomu utrhnout z auta

Né to je v prdeliííííííííííííííí v týhle republice mají ráj jen zloději a cikáni ale člověk co něco vlastní je na tom bit mě ukradly mlhovky minulí týden a lidi co tam bydlí říkali že se tam motali naši romský spoluobčani nejsem rasista ale kdyby dali za každou takovouhle svini 1 kč tak jsme bohatí a štastní (klidně se zřeknu honoráře)čau Karel
saladin

#27 Příspěvek od saladin »

mam v planu postupne predalt svoji E39ku taky do Mpaketu ale kdyz to tak slysim pomalu me prechazi chut.
ja sem ze sporilova a do strasnic jezdim casto za pritelkyni, asi budu muset davat kurva pozor kde stavim. mel sem strasnice za docvela pohodovou ctvrt zadny nusle nebo podobne, ale takovy veci asi nekradou cikani nebo fetaci ale nekdo pro sebe nebo na vrakac.
tak snad ho najdes. nebo raci mozna ne. by si to mohl clovek este vodsedet kdyz mu rupnou nervy.
100RM

#28 Příspěvek od 100RM »

GeorgosAc píše:Me to ojeli klicem az na úplech 2x , ted budu mit pekne na jaro novej celolak a trnu hruzou , ze asi zabiju.... nebo mi spise pokazi radost...
a to mam jet na 4 dny do Prahy... hm.... fuck zmrdi a prisaham , uvidim jedineho ochomejtku kolem meho pekáče tak mu vrazím cihlu do prdele.....

Tak to ja sa radsej budem drzat dalej... :-)
7er. True definition of luxury. Yours.
100RM

#29 Příspěvek od 100RM »

mirof1 píše:
Tommy-cupra píše:omlouvam se ze jsem byl sprostej ale musel jsem to ze sebe nejak vypumpovat,nejhorsi je ze nejdriv mlhovky a za 10 dni to lizatko,takze ted to vypada jak nejakej vrak

skus si parkrat vecer sadnut do druheho auta (najlepsie s tmavymi foliami), z ktoreho budes mat vyhlad na to svoje... ak ho chytis, nevolaj policajtov, hod to na forum, beriem letlampu a letim k tebe...

Pridam sa :-) Chcelo by to konecne nejake vzrůůůšo ...
Elektro

#30 Příspěvek od Elektro »

Tohle je pravda,Hajzlové mi na E39 kradli šroubovákem znáček z kufru a udělali mi tam šroubovákem čáru až na plech.Já toho zmrda nachytat,tak bych mu asi ten šroubovák píchnul do krku. :twisted: :twisted: :!:
Maxiczech

#31 Příspěvek od Maxiczech »

To, co se stalo na tý desítce musí být líto každému majiteli BMW. :( Mě ukradli jen znak ze zadních dveří a málem sem steky bouchnul. A to je proti tomu kravina. Vykešoval jsem za něj necelejch 500 vočí u auto Base. Nejhorší je, že tohle nedělá někdo jen tak pro zábavu. Takže zřejmě jiný majitel BMW si řeší své nedostatky tímto způsobem. Těžko někdo bude mít doma na poličce lištu, mlhovky nebo znak z BMW. Mám obavu, že z většiny jde o zakázkové krádeže. :evil: A co je vůbec nejhorší.. Obrátit se na Policii Č.R. :x Bohužel jsou zákony v této republice tak úchvatné, že proti takovýmhle šmejdům nemáme šanci. :( On ví, že i když ho chytneš za ruku a povede se ti alespoň do hodiny dohnat Poliše, tak to s ním sepíšou, udělají BU BU BU, to by jste neměl pane zloděj takhle krást, to se přece nedělá a pustěj ho domu. On cestou domu voškube další auto a je to. Nedej bůh ho na místě dokopat. Si zaděláš na takový problémy, že budeš nasranej na život vůbec, protože si pomalu ukroutíš hlavu nad stupidními demokratickými zákony, jak je to vůbec možné.. :Confused2: Dneska jedině maximálně zaalarmovat a čumět pořád na garáž nebo auto na silnici. Přinejhoršim najmout rusky mluvícího kamaráda za 10 tis. na týden, aby ti pohlídal autíko. Pokud máš podezření, že je to někdo z okolí, tak je ukrajinec taky řešení. :idea:
Tommy-cupra

#32 Příspěvek od Tommy-cupra »

tak aby toho nebylo malo ve ctvrtek v noci mi to nekdo vzal klicem,od pravejch zadnich dverich az po zadni lampu a hodne pritlacil :cry:
milonovo

#33 Příspěvek od milonovo »

Tak to je svinstvo.Parkuju taky v Praze na ulici a přemejšlím že si přidělám na okno nějakou webkameru se záznamem a halogen na čidlo,sice budu mít spoustu momentek,ale když se něco stane,je šance že se zmrd podívá a podle ksichtu se už hledá líp...Jen to chce zaparkovat dostatečně blízko u baráku.
Tommy-cupra

#34 Příspěvek od Tommy-cupra »

budu to muset prodat,nikdy jsem nemel tolik problemu jako mam za posledni mesic timhle autem, pred tim jsem mel 100x vic napadny auto a nikdy se mi tam nic nestalo
coupe328
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od coupe328 »

to uz musi nekdo delat schvalne,to neni samo sebou :evil:
je mi Te lito Tommy,co zkusit zmenit parkoviste,i kdyz vim,ze to neni asi zpusob reseni..byt tebou tak ty auta schovam :( to je fakt v pr.... :cry:
Fazeey
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Fazeey »

hmm tak mě už teď někdo loupal mkový označení z lišty dveří a trochu to nalomil.. prkotina ale naštve.. :roll:
mirof1

#37 Příspěvek od mirof1 »

hm, tak som zase nasiel ukopnute zrkadlo, idem do web kamery a nech si ma nezela, ked zistim, kto to je, zmrd zasrany
100RM

#38 Příspěvek od 100RM »

mirof1 píše:hm, tak som zase nasiel ukopnute zrkadlo, idem do web kamery a nech si ma nezela, ked zistim, kto to je, zmrd zasrany

Domaceho prave vykradli. Uzasne sa nam to doma rozbieha...
mirof1

#39 Příspěvek od mirof1 »

100RM píše:
mirof1 píše:hm, tak som zase nasiel ukopnute zrkadlo, idem do web kamery a nech si ma nezela, ked zistim, kto to je, zmrd zasrany

Domaceho prave vykradli. Uzasne sa nam to doma rozbieha...

hm, tak to aby si nejaku sondu vystrcil aj ty :) inak, ako som pisal na inom mieste, chyt ho a nevolaj benga, prezvon mi...
DOEMIXXX

#40 Příspěvek od DOEMIXXX »

Nusle, Strasnice atd...vsude stejny, vsude se vyskytuji zkurvysyni co nicej auta, nejidealnejsi je hlidane parkoviste pokud je v dosahu aspon tak 5-10 min chuze....jinak doufam, ze se ti podari nekdy toho curaka chytit za drzku a rozkopat mu ji, policajti sou na picu, jeste by si mel problem, ze si "chudaka" zmlatil do nemoty...
Odpovědět