Moc pekny jak to maj ty somraci vymysleny s tou nemocnici a to druhy je taky hnus. Kdyz si ted predstavim ze to ten dedek s tou 105L vypravi nekde v hospode jako svoji historku jak ochcal vsechny a zase se nalejva tak bych se po...
v zivote uz nebudu v praze parkovat pred barakem. pokud se budu stehovat, garaz je podminkou... mam garaz ve dvore, pomerne idealni reseni (i kdyz 7er se tam na delku nevejde )
za 5 let:
- 1x auto fuc (i kdyz po 2 tydnech nalezeno, stav k placi ...)
- 1x radio fuc
- 2 kryty plechacu fuc
- 2x znicene zamky
- 1x funglovka zimni pneu propichla sidlem
- asi 3 podlozky spz (po parkovani)
- znicene gumove tesneni okolo dveri... nekdo hackoval
- drobne ojeti klicem a odreniny od parkovani (ne mou vinou) radeji nepocitam ...
Tak to mě sejmulo.... Ono záleží na policajtech. Oni když někžeří mají nějakýho takovýho živlu dost, tak pak se s nima dá v klidu domluvit. Sice se to nemá, ale oni by klidně mohli křivě vypovědět, že se jí ten člověk ani nedotkl, že se jí to muselo stát jinde. Nebo to prostě smést pod stůl. Vím, že je to nezákonný, ale k tomuhle případu bych řekl, že účel světí prostředky.
Tak jsem pánové včera taky přišel o M5 lízátko z kufru, s origo mlhovkama jsem to vzdal už dříve a mám tam náhražky Alespoň že jsem zachránil kola ,páč by mi to ty hovada hodily určitě na podvozek a to už by pak byl opravdu mazec to dát zas všechno do pořádku a čekat, až přijde další zmrd...
Butch5 píše:Jo ja si koupil posranou starou E34 a jelikoz mela krasnej lak a kola tak nekoho asi sralo i to 15 let stary auto a po tydnu co jsem ho mel uz mam naveky sramy pres celou kapotu a na dverich....A PAK AT MI NEKDO RIKA, ZE LIDI SE NESMI STRILET
to sou ty závistivý buzny český ubožácký, maj zafixováno, že BMW stojí miliony - všechny typy - že v tom jezděj jen boháči a kriminálníci, nevědi nic. jdou to závistivě zničit nějak a ráno se ve svym vohnoutim bytě a autě spokojeně pochechtávaj, jak to tomu milionáři nandali, že přece kdo má na bmw, ten peníze přehazuje vidlema nebo co.... za tohle uvažování a konání bych střílel...
Včera jsem známému půjčil auto a jeden hajzl ho poškrábal klíčem kvůli špatnému parkování (levé zadní dveře), vím kdo to udělal. Jak to mám dál řešit? Ještě se mi ho nepodařilo zastihnout. Napadá mě jedině zkusit to po dobrém (chtít po něm 2000 za lak), ztřískat ho legálně nemůžu, tak jedině mu pak zlikvidovat auto (prošlapat střechu, prokopat světla...).
Chaotik píše:...Dlouho to parkoviště bylo bez ztráty kytičky, ale tenhle semestr se s tím roztrhl pytel a kradly se například airbagy z dvěstěšestek (byly 4 na parkovišti)...
Legend1 píše:Včera jsem známému půjčil auto a jeden hajzl ho poškrábal klíčem kvůli špatnému parkování (levé zadní dveře), vím kdo to udělal. Jak to mám dál řešit? Ještě se mi ho nepodařilo zastihnout. Napadá mě jedině zkusit to po dobrém (chtít po něm 2000 za lak), ztřískat ho legálně nemůžu, tak jedině mu pak zlikvidovat auto (prošlapat střechu, prokopat světla...).
popros nejaky kamarady a kdyz ti to nebude chtit zaplatit normalne bych ho striskal,ale takovym stylem aby si to zapamatoval,ty lidi nepozna takze si muze podat trestni oznameni tak na sebe
Střískat, seřezat, dokopat! Tak dlouho do kovať se neposere a nepochčije. Potom to pěkně odvysílat večer ve zprávách na všech programech. Bez ohledu na věk a národnost. Ať zmrdi vidí, jak můžou dopadnout..
Chaotik píše:Tak to mě sejmulo.... Ono záleží na policajtech. Oni když někžeří mají nějakýho takovýho živlu dost, tak pak se s nima dá v klidu domluvit. Sice se to nemá, ale oni by klidně mohli křivě vypovědět, že se jí ten člověk ani nedotkl, že se jí to muselo stát jinde. Nebo to prostě smést pod stůl. Vím, že je to nezákonný, ale k tomuhle případu bych řekl, že účel světí prostředky.
Jo, dost zalezi na policajtech. Jednou se stalo, ze takle chytli zlodeje, zavolali policii a pak se normalne zeptali, jestli si s nim mohou "promluvit"
Policajti sli na 10 minut za roh.....
Legend1 píše:Včera jsem známému půjčil auto a jeden hajzl ho poškrábal klíčem kvůli špatnému parkování (levé zadní dveře), vím kdo to udělal. Jak to mám dál řešit? Ještě se mi ho nepodařilo zastihnout. Napadá mě jedině zkusit to po dobrém (chtít po něm 2000 za lak), ztřískat ho legálně nemůžu, tak jedině mu pak zlikvidovat auto (prošlapat střechu, prokopat světla...).
popros nejaky kamarady a kdyz ti to nebude chtit zaplatit normalne bych ho striskal,ale takovym stylem aby si to zapamatoval,ty lidi nepozna takze si muze podat trestni oznameni tak na sebe
Takže jsem se teď s ním chtěl normálně domluvit, ale ani nevyšel z domu, bavil se se mnou z balkónu srab jeden zku.venej. Je to padesátiletej chlap, kterej má 2 děti a je to takovej zmrd, to je hrůza. Policie s tím nic neudělá, takže bude třeba mu znepříjemnit život.
Ještě technický dotaz. Hrozí mi nějaký postih, když na něho půjdu s plynovou pistolí?
Legend1 píše: Hrozí mi nějaký postih, když na něho půjdu s plynovou pistolí?
To víš, že ti hrozí... A když jí vyměníš za kudlu, tak je to víceméně to samé... Pokud to chceš řešit tímhle stylem, tak neřeš jestli ti něco hrozí, protože pak do toho asi jen tak nepůjdeš...
Svět je plnej debilů, negramotů a magorů. Sedněte někdy do socky a pozorujte lidi kolem sebe. Na takovýdle chcípáky se musí jinak. Urřitě znáš někoho, kdo má džípa a lak a odřeniny neřeší. Nechej mu poladit taky lak, pokud si seš 100% jistej, že to je on. Světla, a tak. No co? Nevybral zatáčku. To se může stát.
Chaotik píše:...Dlouho to parkoviště bylo bez ztráty kytičky, ale tenhle semestr se s tím roztrhl pytel a kradly se například airbagy z dvěstěšestek (byly 4 na parkovišti)...