Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Jak se Vam jezdi s e34 v zime????-je to dost hruza
alesjungmann píše:2 Ajfel
Já mám teď po e34 čerstvě další e39, takže zase za 10let![]()
A co X ? Spokojenost ?
nojo, e39 je zase uplne nekde jinde ...

s X spokojenost obrovska ... jezdi v tom zena s deckama a vim, ze kdyz k nam proste v zime neodhrnou cestu, ze nemusi resit, jestli nekam vyjede nebo ne ...
stejne tak to auto lip sedi za mokra, v kaluzich apod ...
nemam to na zadne blbnuti, driftovani, ma to automat, takze auticko na pohodovou jizdu

stve me, ze se nedelala 4x4 e39 ...
za par let, az budu menit rodinny vuz, tak asi budu muset preskocit na neco jako A6 quatro ... asi .. a pak zas 5ku s xi

petr
-
- Kontaktovat uživatele:
milo píše:
prvni "prazskou kalamitu" jsem absolvoval jeste na letnich, s rozjizdenim v rezimu M jsem nemel problemy. prevodovka se chova taky lip pri dobrzdovani na krizovatku. s klasickym E a D to bylo nekdy opravdu vesele ... auto se mi na ledu hrnulo podtlakem dopredu, brzdy nereagovaly, protoze je vypinalo ABS. mel jsem pocit, ze to rozsekam na prvni krizovatce v rychlosti 2 km/h
No, ja o prvni prazske kalamite zapnul M, pri kazdym rozjezdu mi zacala ujizdet prdel a na prvni krizovatce me to vyhodilo slusne ven. Tak jsem tam vrazil spatky E a bylo po problemu

Staci mi sundat nohu z brzdy a auto se mi samo pomalu rozjede, coz na M ne.