Ahoj kluci dnes mi přestalo ject auto do 2500otáček táhne normálně ale pak jak kdybi mne nekdo zezadu zatáhl a výkon okamžite dolu jak se vrátím na pod 2500 tak zase normal ,Turbo tlačí normál 0,9 jak má nevíte někdo co by to mohlo být.E34 525TDS
prsne to same delalo na TDs u e39 byl ucpanej palivovej filtr vlivem naky sr**ky nafty ,cerna jak bota, koukni na hadicky co jdou od filtru nech nekoho at pridava plyn, misto nafty nad tyto otacky proudily hadickou poradny bubliny vzduchu
tak dnes jsem to vyřešil rozebral jsem komplet nasavání vzduchu a nevím jakým způsobem ale měl jsem v přívodní rouře co nasává vzduch do filtru mrtvou MYŠ a ta kurva tam byla tak šprajclá že tam šlo málo vzduchu myš jsem vyhodil a už se mu zas dejchá dobře
Mirahejny píše:Ahoj kluci dnes mi přestalo ject auto do 2500otáček táhne normálně ale pak jak kdybi mne nekdo zezadu zatáhl a výkon okamžite dolu jak se vrátím na pod 2500 tak zase normal ,Turbo tlačí normál 0,9 jak má nevíte někdo co by to mohlo být.E34 525TDS
Mirahejny píše:Ahoj kluci dnes mi přestalo ject auto do 2500otáček táhne normálně ale pak jak kdybi mne nekdo zezadu zatáhl a výkon okamžite dolu jak se vrátím na pod 2500 tak zase normal ,Turbo tlačí normál 0,9 jak má nevíte někdo co by to mohlo být.E34 525TDS