Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Málo se zahřívá E39TDS VYŘEŠENO
Jen málokdy se me stane ze by me budík teploty ukazoval tolik kolik má, většinou je nekde na konci modrého políčka. Dneska jsem vyndal termostat a zkoušel jsem ho a zdá se me ze je ok. Jinak hadice od termostatu k chladiči je studená ale horní hadice k motoru od chladiče je teplá (vlažná).Co mám zkouknout??? Auto celkem topí slušně...
-
- Klubové ID: 1612
Braunik píše:Jen málokdy se me stane ze by me budík teploty ukazoval tolik kolik má, většinou je nekde na konci modrého políčka. Dneska jsem vyndal termostat a zkoušel jsem ho a zdá se me ze je ok. Jinak hadice od termostatu k chladiči je studená ale horní hadice k motoru od chladiče je teplá (vlažná).Co mám zkouknout??? Auto celkem topí slušně...
Těžko říct,pokud je horní hadice teplá a dolní studená řekl bych vodní pumpa,ale to by se měl spíš přehřívat...
-
- Klubové ID: 1329
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1351
Je v levo na prsou když stojíš naproti autu cca výškově v půlce chladiče, a jestli chceš tak mám jeden dobrý na 3.0d i s tím celým plast. domečkem na prodej. Tel.721359933svejda_BMW píše:jo tak to mam asi stejnej problem.. nevide kde je termostat na 530d.. nemuzu ho najit v katalogu.. logicky by to bylo pod pumpou ale chci ho nejdriv koupit nez začnu kuchat...