Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

světla u e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
milhaus26

#1 Příspěvek od milhaus26 »

taky Vám tak blbě svítí světla u e34? teďka jsem tam koupil xenonový výbojky a svítí to jen o trošičku lépe. Ale přijde mi že třeba Fabie a nebo Audina svítí o mnoho lépe, nevíte kde by mohl být problém?
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Butch5 »

Mas vysviceny paraboly starim, dal jsem nova svetla DEPO a svitim jako kral :) Prodavam je za 2400,- svetlomet. Novy svetlo je asi jediny reseni co ja vim..
milhaus26

#3 Příspěvek od milhaus26 »

a proč je prodáváš když jsou nový?
milhaus26

#4 Příspěvek od milhaus26 »

tak jsem se díval na ceny světel a v kelly je jedno světlo za 3200,- a v elitu ho mají za 2700,- a jedná se o světla značky DEPO, znáte někdo důvod proč jsou ceny tak rozdílné?
Anton
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Anton »

Taky mi to svití na nic. Bez dálkovejch v noci, když proti mě jede auto, tak nevidim lautr vůbec hovno.

Ten, co mi to prodával, tam dal 100W žárovky, aby to líp svítilo. Kucí mi řekli, že právě ty 100w žárovky to vypálily. :?
mari

#6 Příspěvek od mari »

To je to posraný celodenní svícení. Eště před 2 rokama mi to svítilo krásně až sem byl překvapenej.Teď jezdim v noci po paměti nebo podle krajnice. :rock:
milo
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od milo »

koupit NOVE svetla, nebo aspon paraboly a mate po problemu. prosel si tim snad kazdy majitel E32 a 34 tady 8)
CZAirwolf

#8 Příspěvek od CZAirwolf »

Nebo repasovat paraboly, vyjde to levneji nez nova svetla.
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od ZapBranigan »

Rozumim tomu tak, ze mam v lampach cosi, co dava stavu zarovce a ta podle toho sviti at je nova nebo stara nebo co ja vim? A to neco mam opotrebeny a proto svitim malo? A novy stoji jedno okolo trojky?
milhaus26

#10 Příspěvek od milhaus26 »

takže se budou kupovat nový světla a tedka který? Boshe, Helly a nebo Depa?

Nevíte někdo jaké jsou v nich rozdíly?

A není lepší rovnou koupit Angle Eyes? :) jsou moc pěkný
cipis

#11 Příspěvek od cipis »

ZapBranigan píše:Rozumim tomu tak, ze mam v lampach cosi, co dava stavu zarovce a ta podle toho sviti at je nova nebo stara nebo co ja vim? A to neco mam opotrebeny a proto svitim malo? A novy stoji jedno okolo trojky?

nene, vybojka/zarovka sviti porad stejne
co odchazi je pokoveni te paraboly (zrcadlo), casem se snizi jeho odrazivost a pak to min sviti.
milhaus26

#12 Příspěvek od milhaus26 »

CZAirwolf píše:Nebo repasovat paraboly, vyjde to levneji nez nova svetla.

a tuhle repasy dělají kde v Praze a nebo v okolí? cena?
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Butch5 »

milhaus26 píše:a proč je prodáváš když jsou nový?

Precti si muj podpis a pochopis :) neprodavam ty svoje co mam na aute. A ceny se lisi, protoze...muj podpis :)
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od ZapBranigan »

cipis píše:
ZapBranigan píše:Rozumim tomu tak, ze mam v lampach cosi, co dava stavu zarovce a ta podle toho sviti at je nova nebo stara nebo co ja vim? A to neco mam opotrebeny a proto svitim malo? A novy stoji jedno okolo trojky?

co odchazi je pokoveni te paraboly (zrcadlo), casem se snizi jeho odrazivost a pak to min sviti.

Aha dik. A kolik stoji to zrcadlo? Protoze me to sviti fakt mizerne...
voko21
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od voko21 »

ZapBranigan píše:
cipis píše:

Ja jsem koupil celej světlomet tady: http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=4YCAzkVZUc0KPpWz& Do trojky se dostaneš za obě světla. Na autě jsem vyměnil jenom parabolu a předek světla od Hely jsem ani nesundaval z auta. Teď mam i náhradní skla na světla. :) Svítí to líp, ale na kombinaci s xenonem to nikdy mít nebude.
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

milhaus26 píše:takže se budou kupovat nový světla a tedka který? Boshe, Helly a nebo Depa?
Nevíte někdo jaké jsou v nich rozdíly?

Mám v E34 nové DEPO v kombinaci se xenony a svítí to obstojně :-) Jedno zrcadlo jsem musel reklamovat, byla šikmo nalepená patice žárovky a svítilo to špatně.
DEPO je odfláknutá kopie Hella = plastová zrcadla. Nevím jak v E34, ale v E30 byla Bosch lepší, protože měla zrcadla kovová a většího průměru, v porovnání Hella+xenon a Bosch+xenon byl Bosch jednoznačný vítěz a navíc má delší životnost než Hella, nechá se s citem očistit při zaprášení, kdy nečistoty se do světla dostanou "dýchacími" kanály při ohřívání a chladnutí světlometu.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
milhaus26

#17 Příspěvek od milhaus26 »

takže když koupím vnější světla DEPO a hodím do nich xenonové výbojky, tak konečně něco uvidím? ;o)
ZapBranigan
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od ZapBranigan »

voko21 píše:
ZapBranigan píše:
cipis píše:[quote="ZapBranigan"]Rozumim tomu tak, ze mam v lampach cosi, co dava stavu zarovce a ta podle toho sviti at je nova nebo stara nebo co ja vim? A to neco mam opotrebeny a proto svitim malo? A novy stoji jedno okolo trojky?

Ja jsem koupil celej světlomet tady: http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=4YCAzkVZUc0KPpWz& Do trojky se dostaneš za obě světla. Na autě jsem vyměnil jenom parabolu a předek světla od Hely jsem ani nesundaval z auta. Teď mam i náhradní skla na světla. :) Svítí to líp, ale na kombinaci s xenonem to nikdy mít nebude.[/quote]
No skvely... Chci menit ramena a tlumice a ted jeste tohle... A jeste shanim predni naraznik. Asi si koupim bicykl... Hl a ty xenony sviti jako o dost lip na dalku nebo proste neoslnujou?
milo
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od milo »

milhaus26 píše:takže když koupím vnější světla DEPO a hodím do nich xenonové výbojky, tak konečně něco uvidím? ;o)

presne tak, sup tam H1 xenony a mas vystarano.
Martem

#20 Příspěvek od Martem »

Rikate ze se znici to zrcadlo,ale tet jsem mel rozebrane moje svetla,kdyz jsem do nich daval krouzky svitici a u tlumenych zadne zrcadlo nebylo. Mam tedy cerna svetla od hely ale okolo cocky byl jen cerny plast a pak sklo. Svetla sviti v poho celkem. Jen jsem tam dal zarovky s vetsi svitivosti. U dalkovich je takove cerne zrcadlo. Myslite,ze to je opravdu tim spatnym zrcadlem??
Odpovědět