Zdravim vsechny, poridil jsem si 530d E60 s dofukováním bederní operky, ale i pres to kdyz vyfouknu tak me ten vak tlačí do zad. Nema te s tim nekdo nejake zkusenosti? neda se to vyndat? Propíchnout?
Ma klasický sedačky... a ze strany na sedčce ovládaní do čtyř směrů. Je mozny ze je to jenom neco pohyblivýho ale proste to hrozne vadí do páteře. Takze bud nová sedačka nebo to nechat vyndat a u čalonika nechat zase zašít. Jeste nevim co s tim... Jaky ty tam mas to ovladání? taky do čtyř směru?
Jo, do 4 směrů. Študoval jsem to a za příplatek je tam nějakej ortopedickej nafukovací vak, kterej se dá do auta i domontovat tzn. půjde podle mě i snadno vymontovat. Bejt tebou, tak do toho nepíchám, neřežu, nepářu, ale zeptám se v u BMW dealera co s tim nejlíp udělat.
dneska jsem byl u BMW Bychl a dostala se mi odpoved ze přístí tejden můzu prijet na diagnostiku a ze pak mi reknou.... Dál jsem volal do dalsího BMW dealera a ten mi rekl ze vak se dá uplne vyfoknout a neni to tam vůbec cítit. Ale je... co dela sedačka pri zmačknuti šipky nahoru? dolu? smer k pedalům? smer k zadním sedačkám? děkuji za odpoved. Ja jsem z toho porad zmatenej a vlastne ani nevim co se tam hýbe...
Nekoumal jsem to nějak důkladně, jelikož se mi docela dobře podařilo tuhle věc vyštelovat a nikde mě to netlačí. Mám pocit že je tam taková přepážka a deska v zadnim opěradle. Pohybem dozadu a dopředu se to vysunuje a tim se šteluje tvrdost toho opěrátka, tim nahoru a dolu se to celý nějak natáčí a posunuje se to tvrdý místo nahoru a dolu.
Tak to zkusim jeste poštelovat. Mam auto 2 dny tak prave jeste nevim co a jak. tak snad to pujde vyresit nejakou míromiluvnější cestou nez vykucháním sedačky. je mozny ze ta sedačka i masiruje? protoze kdyz jedu tak se mi zda ze se ta plotýnka nejak pohybuje,ale mozna je to jenom pocit...
Ty polštáře se vyfukujou tím tlačítkem do spodu.Já to mám v E38mě.Jen si to nech.Já to taky nepoužívam,ale jsem rád,že to tam mám.Ještě je tam z vrchní strany jedno tlačítko(má šípku do předu a do zadu),které řídi náklon sedáku.Skus,jestli ti nepomůže ten.
ten bocni cudlik tam asi mit nebude ledaze ma sedacky s dofukem bocnic, jsou to ty top sicny do kterych se dela i odvetravani,ten dofuk dederky tlacitko smer k pedalum nafukuje , nahoru dolu to meni vysku ve ktere to ma tlacit jinak pri vyfouknuti je to silne asi 1-3mm tudiz nemuze byt citit, jestli treba nejde jen o pocit,moznost je ze to nepracuje jak ma a nevyfoukne se to uplne,ale stim sem se jeste nesetkal
Zkosel jsem dát tlacitko uplne dozadu tim se to vyfoklo a pak nahoru a dolu jsem si nastavil tu pozici co nejmín vadí do zad a stale to tam je.. Takze fakt nevim... budu s tim muset nekam zajet...
kazdý to mame asi uplne jinak pri zmacknuti tlačítka nahoru se mi nafukuje horní polovina opěradla, pri zmačknuti dolu se nafukuje spodní polovina opěradla. tlačítko dopredu nafukuje stejnoměrně, a dozadu vyfukuje obě poloviny.
Tak problem uz je vyresen. Nebylo to vůbec nafukovaným vakem ten má doopravdy jak zde uz bylo psano cca 3mm. Sedačky jsem ze zadu rozebral a pritahnul dozadu zelezné výstuže ktere tlačili do zad. Tedka uz je vsechno ok...
jakubmw píše:Zdravim vsechny, poridil jsem si 530d E60 s dofukováním bederní operky, ale i pres to kdyz vyfouknu tak me ten vak tlačí do zad. Nema te s tim nekdo nejake zkusenosti? neda se to vyndat? Propíchnout?
Myslim, ze skor ako do bmw a na diagnostiku by si mal zajst k lekarovi, ci nemas nieco divne s chrbatom...