U obyč E34 možná,ale u IXA to je docela problém.Přijde ti jednotka za 5000 kč zívačka?Docela jsem se kroutil,ale nakonec jsem ty prachy musel dát,protože jsem tu jednotku nemohl nikde sehnat.
libovka píše:U obyč E34 možná,ale u IXA to je docela problém.Přijde ti jednotka za 5000 kč zívačka?Docela jsem se kroutil,ale nakonec jsem ty prachy musel dát,protože jsem tu jednotku nemohl nikde sehnat.
jee ja bych ji chtel prodat za 5000...teda leda ze by si mel asc,pak joo..
Já umím číst,takže jsem si přečetl že sháníš na E39.Já souhlasím,že na E34 to není problém?Ale já se bavím o verzi IX což je 4x4 a sehnat jednotku na tohle auto je problém. A hlavně jsem sem psal akorát mojí zkušenost,že mi diagnostika psala čidlo a ona byla v háji jednotka.Takže nechápu proč řešíš co se dá sehnat hůř nebo líp.
libovka píše:Já umím číst,takže jsem si přečetl že sháníš na E39.Já souhlasím,že na E34 to není problém?Ale já se bavím o verzi IX což je 4x4 a sehnat jednotku na tohle auto je problém. A hlavně jsem sem psal akorát mojí zkušenost,že mi diagnostika psala čidlo a ona byla v háji jednotka.Takže nechápu proč řešíš co se dá sehnat hůř nebo líp.
libovka píše:Já umím číst,takže jsem si přečetl že sháníš na E39.Já souhlasím,že na E34 to není problém?Ale já se bavím o verzi IX což je 4x4 a sehnat jednotku na tohle auto je problém. A hlavně jsem sem psal akorát mojí zkušenost,že mi diagnostika psala čidlo a ona byla v háji jednotka.Takže nechápu proč řešíš co se dá sehnat hůř nebo líp.
a na ix je jina?to se divim..
nicmene i kdyby,ted jsem rozebiral ixo takze ji urcite mam a rad bych potkal nekoho kdo by mi za ni dal 5000(ixo stalo 2000 )
mám taky stejný problém,nejdřív nešlo abs a asc a pak i tachometr,na diag. mi řekly že mám v... obě zadní čidla,ty jsem vyměnil a nic-tedy znovu na diag. a pry že zas obě zadni a k tomu ještě p.předni,tak taky shánim ř.j. abych to mohl vyzkoušet a mrk jsem na číslo a mam tam taky 001,tak je to asi jasný
cernoch píše:mám taky stejný problém,nejdřív nešlo abs a asc a pak i tachometr,na diag. mi řekly že mám v... obě zadní čidla,ty jsem vyměnil a nic-tedy znovu na diag. a pry že zas obě zadni a k tomu ještě p.předni,tak taky shánim ř.j. abych to mohl vyzkoušet a mrk jsem na číslo a mam tam taky 001,tak je to asi jasný
noo to asi bude,jak to vypada asi navstivim elit..
cernoch píše:8O sakra,musim se zeptat než to pošle
tu s dsc tam nedas,zkousel jsem to,tech je vsude hromada,poznas ji tak ze ma na sobe cidlo tlaku(mimo jine)taky ma jinak zamky,a rozdilnej pocet civek..atd..
Ještě jednou se vrátím k tomuto tématu, protože musím některé své výroky vzít zpět a omlouvám se za mystifikace. Jednotky s číslem 0 265 223 001 (0 265 900 001) opravdu běžně odcházejí viz. http://www.ecutesting.com/bmw_5_series_ ... mp_mo.html V Čechách je bohužel nikdo neopravuje a všechny BOSCH servisy jsou schopné pouze vyměnit tu el. část (mechanická bývá v pořádku), která stojí cca. 15 000,-