Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Alarm do E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
leondm

#1 Příspěvek od leondm »

Zdravim,
Jelikoz muj vuz neni vybaven origo alarmem,tak se poohlizim (a celkem to specha) po nejakem CanBus alarmu.Nechci mit dasli ovladac a nechci tahat po aute moc kabelu.Mate nekdo prosim zkusenosti s takovym resenim?
Dik za rady.
fotobobo

#2 Příspěvek od fotobobo »

leondm píše:Zdravim,
Jelikoz muj vuz neni vybaven origo alarmem,tak se poohlizim (a celkem to specha) po nejakem CanBus alarmu.Nechci mit dasli ovladac a nechci tahat po aute moc kabelu.Mate nekdo prosim zkusenosti s takovym resenim?
Dik za rady.

Ty chces alarm do klice a nechces tahat moc kabelu?
Pokud to nema origo alarm, tak mas asi smulu a budes
muset mit jeste jeden privesek.

Vrele doporucuji tento vychytany alarm.
http://www.9000.cz/zbozi/217-magicar-m100as
A je klid..
karr

#3 Příspěvek od karr »

can bus alarm od COBRA,montuju je i do jinych novych aut a je to zcela bezproblmovy znackovy alarm pokud mas origo klic na dalku tak to funguje pres nej.
leondm

#4 Příspěvek od leondm »

V seznamu podporovanych vozidel pro Cobru neni E39ka ,ale jen novejsi modely.
Jine alarmy se umi aktivovat pres bliknuti svetel pri zamknuti.Auto mi pri zamknuti neblikne,lze to nejak nastavit ?
dexter

#5 Příspěvek od dexter »

určitě to jde,protože jsem si to sám aktivoval přes bmw scanner,ale neptej se mě jak jsem to udělal,protože to nevím.Skoušel jsem blbosti a večer když jsem skončil,odcházím od auta,zamknu a zrazu spoza mě ,nějak hodně světla.Pak jsem ho odemknul a opět zamknul a opět blik.Takže návod ti neřeknu a néže bych nechtěl.Ale určitě to jde.
:roll:
dandy

#6 Příspěvek od dandy »

Nazdar Nastaviť aby ti to bliklo pri zapnutí sa dá u BMW a veľa iných zaujímavých funkcií.Naposledy keď som bol meniť vstrekovač a hardy spojku tak technik so mnou prešiel všetky možnosti nastavenia a pýtal sa ma čo tam chcem mať aké funkcie a všetko nastavil.Stálo to tuším cca 300Sk.
donie
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od donie »

Na E39 je celkom dobry alarm od mety, bude fungovat normalne na kluc, no problem...
riesil som to pred mesiacom, tento isty problem....
Maxiczech

#8 Příspěvek od Maxiczech »

Myslím, že pokud se alarm vypne automaticky při otevření auta, tak to není dobré...
Nevím, co je na tom pravdy, ale údajně origo alarm na BMW se deaktivuje po odemknutí vozu, i klíčem. Což se mi zdá docela mínus. Pokud někdo bude mít nějakej "fajn" klíč a otevře si manuálně auto, tak tím vyřadí i alarm a to se mi zdá fakt kravina.
Mám nezávislý alarm a myslím, že je to dobře. Každej ví ho.no, co tam je. Je fakt, že mám na klíčích další inštrument. Ale to mě vzhledem ke klidu, který mi alarm dává vůbec nevadí.. ;)
Odpovědět