Zdravim,
Jelikoz muj vuz neni vybaven origo alarmem,tak se poohlizim (a celkem to specha) po nejakem CanBus alarmu.Nechci mit dasli ovladac a nechci tahat po aute moc kabelu.Mate nekdo prosim zkusenosti s takovym resenim?
Dik za rady.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Alarm do E39
leondm píše:Zdravim,
Jelikoz muj vuz neni vybaven origo alarmem,tak se poohlizim (a celkem to specha) po nejakem CanBus alarmu.Nechci mit dasli ovladac a nechci tahat po aute moc kabelu.Mate nekdo prosim zkusenosti s takovym resenim?
Dik za rady.
Ty chces alarm do klice a nechces tahat moc kabelu?
Pokud to nema origo alarm, tak mas asi smulu a budes
muset mit jeste jeden privesek.
Vrele doporucuji tento vychytany alarm.
http://www.9000.cz/zbozi/217-magicar-m100as
A je klid..
určitě to jde,protože jsem si to sám aktivoval přes bmw scanner,ale neptej se mě jak jsem to udělal,protože to nevím.Skoušel jsem blbosti a večer když jsem skončil,odcházím od auta,zamknu a zrazu spoza mě ,nějak hodně světla.Pak jsem ho odemknul a opět zamknul a opět blik.Takže návod ti neřeknu a néže bych nechtěl.Ale určitě to jde.

Myslím, že pokud se alarm vypne automaticky při otevření auta, tak to není dobré...
Nevím, co je na tom pravdy, ale údajně origo alarm na BMW se deaktivuje po odemknutí vozu, i klíčem. Což se mi zdá docela mínus. Pokud někdo bude mít nějakej "fajn" klíč a otevře si manuálně auto, tak tím vyřadí i alarm a to se mi zdá fakt kravina.
Mám nezávislý alarm a myslím, že je to dobře. Každej ví ho.no, co tam je. Je fakt, že mám na klíčích další inštrument. Ale to mě vzhledem ke klidu, který mi alarm dává vůbec nevadí..
Nevím, co je na tom pravdy, ale údajně origo alarm na BMW se deaktivuje po odemknutí vozu, i klíčem. Což se mi zdá docela mínus. Pokud někdo bude mít nějakej "fajn" klíč a otevře si manuálně auto, tak tím vyřadí i alarm a to se mi zdá fakt kravina.
Mám nezávislý alarm a myslím, že je to dobře. Každej ví ho.no, co tam je. Je fakt, že mám na klíčích další inštrument. Ale to mě vzhledem ke klidu, který mi alarm dává vůbec nevadí..