Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 budíky - stalo se Vám tohle někdy?
Včera jsem se dost vyděsil.
Sednu do auta, normálně nastartuju, rozjíždím se a koukám, že mi ležej všechny ručičky, ani display nic neukazuje. Vše bylo jen podsvíceno. Zastavil jsem, asi 3x vyndal klíček a znova nastartoval - nic nefunguje!
No nic, jeli jsme na místo určení, kde auto cca hoďku stálo a po znovunasednutí vše funguje jak má.... Opět asi 5x odskoušeno.
Setkal jste se s tímhle někdo ?!?
Sednu do auta, normálně nastartuju, rozjíždím se a koukám, že mi ležej všechny ručičky, ani display nic neukazuje. Vše bylo jen podsvíceno. Zastavil jsem, asi 3x vyndal klíček a znova nastartoval - nic nefunguje!
No nic, jeli jsme na místo určení, kde auto cca hoďku stálo a po znovunasednutí vše funguje jak má.... Opět asi 5x odskoušeno.
-
- Kontaktovat uživatele:
Susi píše:Včera jsem se dost vyděsil.
Přesně tohle se mi stávalo při startování v zimě. Párkrát za měsíc když byla fakt zima, sem nažhavil a po nastartování ručička otáčkoměru trhaně vyskočila na 1000ot. a pak všechno zhaslo. U mě stačilo vypnout motor a hned nastartovat znova a naběhlo to v pohodě.
Vypadalo to jako, že jak jsou ty ručičky zatuhlý kladou větší odpor a nějaký čidlo to vidí jako zkrat a odpojí je.
Jo, tý elektriky je tam moooc..
Dělám trochu instalaci hudby a ten den jsem si v autě tahal kabely, tak doufám, že jsem do něčeho "neťuknul".
Nevíte, kde je řídící jednotka, která ovládá právě budíky?
Není náhodou po pravé straně u nohy spolujezdce? S jednou takovou krabičkou jsem si moc nerozuměl a dalo dost práce jí dát zpět na své místo... Jinak jsem ale nic nerozpojoval!!

Dělám trochu instalaci hudby a ten den jsem si v autě tahal kabely, tak doufám, že jsem do něčeho "neťuknul".
Nevíte, kde je řídící jednotka, která ovládá právě budíky?
Není náhodou po pravé straně u nohy spolujezdce? S jednou takovou krabičkou jsem si moc nerozuměl a dalo dost práce jí dát zpět na své místo... Jinak jsem ale nic nerozpojoval!!