Svítí mi kontrolka ABS, abs nefungují, teda občas mi zavrní brzdovej pedál když zrovna záhadně kontrolka abs zhasne no a na diagnostice mě řekli že to nesjou špatný čidla ale snímače ABS, no a ve čtvrtek jsme tam objednanej to spravit, ale kaméoš mi řikal že na nějakýho japonca stojí jeden snímač 7000...tak to je trochu hodně když mám špatnej pravej a levej přední a levej zadní.. to je plka mýho auta tak nevím máte s tím někdo zkušensti? nedá s eto nějak vyřešit jinak než v servisu????
Dresic píše:Svítí mi kontrolka ABS, abs nefungují, teda občas mi zavrní brzdovej pedál když zrovna záhadně kontrolka abs zhasne no a na diagnostice mě řekli že to nesjou špatný čidla ale snímače ABS, no a ve čtvrtek jsme tam objednanej to spravit, ale kaméoš mi řikal že na nějakýho japonca stojí jeden snímač 7000...tak to je trochu hodně když mám špatnej pravej a levej přední a levej zadní.. to je plka mýho auta tak nevím máte s tím někdo zkušensti? nedá s eto nějak vyřešit jinak než v servisu????
me kdyz svitilo ABs tak mi rekli ze je v prdeli cela jednotka a tu jsem koupil na vrakaci za 500,-a vse funguje jak ma.. takze tezko rici
NO já ted řeším to samé Svítí mě ABS s protiskluzem.....byl sem na diagnostice a ta mě řekla že je v háji přední pravé čidlo ABS...tak koupím čidlo...dnes jsem ho namontoval a FURT MĚ TO SVÍTÍ Takže jak tak koukám, tak ještě musím zkusit koupit jednotku ABS Nechápu proč třeba diagnostika nenapíše vadnoou jednotku ABS třeba a píše čidlo.....njn
me to diagnostika na 34ce hlasila dost chaoticky.. nejdriv cidlo 1 pak vsechny pak nic, vymazali jsme chyby.. napojili znova a nic a pak zase vsechny... vymenil jsem jednotku a je to OK
Sirup píše:NO já ted řeším to samé Svítí mě ABS s protiskluzem.....byl sem na diagnostice a ta mě řekla že je v háji přední pravé čidlo ABS...tak koupím čidlo...dnes jsem ho namontoval a FURT MĚ TO SVÍTÍ Takže jak tak koukám, tak ještě musím zkusit koupit jednotku ABS Nechápu proč třeba diagnostika nenapíše vadnoou jednotku ABS třeba a píše čidlo.....njn
525TDS, mně taky svítí ABS a protiskluz- diagnostika hlásila PPčidlo - je vyměněný a svítí to furt - ABS nejde. Psalo se tu, že jsou ty čidla křížově propojený, tak jsme o víkendu koukli na LZ - bylo po smrti.No tak se tam dalo ubroušený čidlo z toho PPkola, a teď nejde ani tachometr a ekon.. Takže jestli tachometr snímá přes čidlo ABS v LZ kole(tu někdo někde psal), tak mi asi nezbejvá, než koupit nový na zadní. Ta náhražka nefunguje. A přední čidlo se koupilo zbytečně - ta diagnostika mě teda dost rozladila.
Já jsem také měl problém s čidlem a v Renokaru mi určili na diagnostice čidlo hned a správné.Tak nevím,zda to je náhoda a nebo to je v lidech,kteří s diagnostikou pracují?