Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
červená tečka za symbolem km
- Radim046
- Kontaktovat uživatele:
Vlasta píše:Znamení, že bylo s počitadlem km manipulováno.
a proč mu tedy někdy svítí a někdy ne? Mě se rosvitila po pul roce a 17000km co jsem s autem najel od doby co jsem ji koupil a vim rozhodně že po celou dobu mi nikdo s tachákem nemanipuloval.A neměnil jsem ani žádnej díl kam by se ukladali km.U mě to je E46.
Radim046 píše:Hm tak na tom jsem podobně.Startuje ale už jsem ji během chvilky total vymlatil v zimě a i se mi občas stane že pokud xenony zapnu se startem tak jeden nenaběhne.Pokud par vteřin počkám naskoči hned.To taky přisuzuji baterce.Takže mě to asi taky čeká a pak tečka snad zmizí.
Včera som menil origo výbojky za výbojky s vyššou svietivosťou (6000K) a samozrejme, že som ich skúšal (ako inak, bez naštartovania...

Takže baterka K.O. .
LuCKy
[quote="LuCKy69"][quote="Radim046"]Hm tak na tom jsem podobně.Startuje ale už jsem ji během chvilky total vymlatil v zimě a i se mi občas stane že pokud xenony zapnu se startem tak jeden nenaběhne.Pokud par vteřin počkám naskoči hned.To taky přisuzuji baterce.Takže mě to asi taky čeká a pak tečka snad zmizí.[/quote]
Včera som menil origo výbojky za výbojky s vyššou svietivosťou (6000K) a samozrejme, že som ich skúšal (ako inak, bez naštartovania...
). Asi 3x som ich zapol a ako je známe, na naštartovanie výbojky treba chvíľkovo niekoľko ampérov (cca +/- 10A na pár ms), čo dáva baterke trošku do hlavičky, no a ako inak, už som nenaštartoval... Rádio hralo, budíky svietili ale štartnúť to už nechcelo. Tak som na pomoc zobral štartovacie káble a moje druhé báwo...
Takže baterka K.O. .
LuCKy[/quote]
Máš mrtvou baterku, toť vše..
Kup pořádnou novou a bude klid.
Si snadno spočteš, kolik ti bude svítit xenon při 100 A baterii..
Rozhodně jí nedostaneš tím, že před startem zapneš světla..
Tedy.., pokud nejezdíš na startér.., myslím město.. Start - Stop...
To ti nepomůže ani zlatá accu z kosmické lodi..

Takže baterka K.O. .
LuCKy[/quote]
Máš mrtvou baterku, toť vše..

Rozhodně jí nedostaneš tím, že před startem zapneš světla..

Maxiczech píše:Máš mrtvou baterku, toť vše..
Rozhodně jí nedostaneš tím, že před startem zapneš světla..![]()
Napíš niečo, čo neviem...

PS: xenon bude na každej baterke svietiť dlhšie než halogen...

LuCKy