Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Navi problem !!! prosim o radu

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
ray

#1 Příspěvek od ray »

Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray :D :wink: :lol:
rades

#2 Příspěvek od rades »

ray píše:Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray :D :wink: :lol:

Napadá mě jedině nastavení v menu navi.je tam na to přímo položka,ale to předpokládám,že jsi udělal...
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od fidzi »

rades píše:
ray píše:Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray :D :wink: :lol:

Napadá mě jedině nastavení v menu navi.je tam na to přímo položka,ale to předpokládám,že jsi udělal...
Poměr jde nastavit myslím pouze u TV. Alespoň v nastavení to já nemám...
ray

#4 Příspěvek od ray »

fidzi píše:
rades píše:

diky moc,zitra to zkusim,ale myslim ze jsem to uz zkousel,v kazdem pripade diky moc :D
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od fidzi »

ray píše:
fidzi píše:
rades píše:[quote="ray"]Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray :D :wink: :lol:

diky moc,zitra to zkusim,ale myslim ze jsem to uz zkousel,v kazdem pripade diky moc :D[/quote]Jinak kdybys chtěl, tak mám návod na navigaci ;)
Odpovědět