Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray
ray píše:Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray
Napadá mě jedině nastavení v menu navi.je tam na to přímo položka,ale to předpokládám,že jsi udělal...
ray píše:Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray
Napadá mě jedině nastavení v menu navi.je tam na to přímo položka,ale to předpokládám,že jsi udělal...
Poměr jde nastavit myslím pouze u TV. Alespoň v nastavení to já nemám...
diky moc,zitra to zkusim,ale myslim ze jsem to uz zkousel,v kazdem pripade diky moc
rades píše:[quote="ray"]Nevíte někdo čím to může být,když mám vypnutý klíček a monitor je ve stavu vypnuto,ukazuje logo BMW ve formatu 16:9 ,případně i dole na lince datum a cas taky ,ale jak otočím klíčkem naskočí obraz již ve formátu 4:3 ,přitom tam je MK3 tak že by to mělo normálně ukazovat ve fromátu co je monitor a ten je 16:9 ,software je tam taky někde z 2002 na 16:9 ale pořád to ukazuje vše jen 4:3 ,nevíte čím to je? díky za každou radu či zkušenost,Ray
diky moc,zitra to zkusim,ale myslim ze jsem to uz zkousel,v kazdem pripade diky moc [/quote]Jinak kdybys chtěl, tak mám návod na navigaci