Zdravím mám velký problém.V lednu mi od topení vyhořel komplet kabelový svazek byl zkrat a plameny.Autí opravené ale chybí výkon.Do kopečka ani trojka nebere,na vplnoběh jde do otáček normálně ale při jízdě je to líné a tupé.Myslel jsem turbo ale to funguje.Vyměnil jsem naftový filtr a stále nic.Je to šílené a nevím si už rady.Díky za pomocnou radu
Dav základní tipy: čerpadlo v nádrži nebo potenciometr plynu=>Vyměnit... (čerpadlo změřit na stolici jestli dost tlakuje)
A nejpohodlnější a nejjednodušší je diagnostika;)
Holly píše:Dav základní tipy: čerpadlo v nádrži nebo potenciometr plynu=>Vyměnit... (čerpadlo změřit na stolici jestli dost tlakuje) A nejpohodlnější a nejjednodušší je diagnostika;)
čerpadlo v nádrži musí nějak tlakovat?to podávací?
Pokud máš v nádrži víc jak 15litrů tak to podávací čerpadlo v nádrži nemusí vůbec fungovat a nemá to vliv na výkon. Tím to určitě není. Jinak mělo by dávat tlak asi 0,4baru.
oldaf píše:Pokud máš v nádrži víc jak 15litrů tak to podávací čerpadlo v nádrži nemusí vůbec fungovat a nemá to vliv na výkon. Tím to určitě není. Jinak mělo by dávat tlak asi 0,4baru.
čerpadlo normálka maká asi budu muset na diagnostiku
oldaf píše:Pokud máš v nádrži víc jak 15litrů tak to podávací čerpadlo v nádrži nemusí vůbec fungovat a nemá to vliv na výkon. Tím to určitě není. Jinak mělo by dávat tlak asi 0,4baru.
To by mě zjímalo proč? A proč zrovna 15l? Já tam mám například momentálně cca 25 l a čerpadlo fachčí furt...
kámošovi ůplně to samé dělá omega TDS. Prostě to auto netah je to apsolutně bez výkonu a ještě to často nechce naskočit. Budu tet na tom měnit tlakové čerpadlo tak uvidíme
Možná ti odešlo něco i s tím dohromady.
Takhle na dálku jak to popisuješ, tak se zdá, že si ŘD myslí, že je přehřátý motor (ten zkrat se mohl dostat na dálku i k choulostivým spojům).
Tipuju na závadu řídící jednotky a nebo čidla, které určuje teplotu při jízdě.
Chování auta je stejné i po zahřátí?