Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
"mrtva poloha" nivo e34
puvodne me taky slo s tim otocit dokola, ale myslim ze to bylo kdyz jsem mel sundane "koule" a system byl bez tlaku, ted po natlakovani to ma kratky pohyb osicky regulatoru - tak cca pul otacky kolem osy. Nicmene si myslim ze problem bude jeste nekde jinde - at delam co delam zadek se nafoukne do maximalni polohy a zaboha nechce klesnout - jednak to vypada blbe a pak tim celkem utrpela stabilita auta. neni nekde prehled "akcnich clenu" systemu? nebo neznate to nekdo do podrobna?
System jako takovy funkcne chapu, mel jsem strach o ty nove koule aby je to neodpravilo, nejsou zrovna zadara. Kazdopadne diky ti moc za uzitecne rady a tipy. Napadlo me jak odzkouset zda refulace reguluje - oddelam ji a zkusim do no pustit vzduch pod nejakym slabsim tlakem- tak 4-5atm. a pri tom hejbat s tou osickou jestli se prutok bude menit nebo zustane nezmeneny- nebude reagovat na pohyb osicky.Je to dobrej napad spatnej napad nebo jakej je to vlastne napad?? 

regulacni ventil je vymenenej
ale porad resime problem s polohou osicky, proste auto si nastavime do vysky jak ma byt, ale nemame tuseni v jake poloze je osicka tak, ze zavira tlak resp. tak aby nepoustela dalsi olej do tlumicu
na tom ventilu je dulcikem (na obou co mame) nejaka tecka, ktera (asi) neco znamena
... takze veskery nas problem tkvi v tom, ze nevime jak nastavit osycku tak, aby byla v poloze, ktera nepousti dal olej
pokud tuhle "banalitu" vyresime, tak pak uz nasadit paku a melo by to fungovat
ale zatim, se pokazdy auto zvedlo, nekdy min nekdy vic v zavislosti na tom v jaky poloze jsme to zrovna zkusili
hilfe hilfe ;]
praha! :]
ale porad resime problem s polohou osicky, proste auto si nastavime do vysky jak ma byt, ale nemame tuseni v jake poloze je osicka tak, ze zavira tlak resp. tak aby nepoustela dalsi olej do tlumicu
na tom ventilu je dulcikem (na obou co mame) nejaka tecka, ktera (asi) neco znamena
... takze veskery nas problem tkvi v tom, ze nevime jak nastavit osycku tak, aby byla v poloze, ktera nepousti dal olej
pokud tuhle "banalitu" vyresime, tak pak uz nasadit paku a melo by to fungovat
ale zatim, se pokazdy auto zvedlo, nekdy min nekdy vic v zavislosti na tom v jaky poloze jsme to zrovna zkusili

hilfe hilfe ;]
praha! :]