Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zatéká voda (E39)
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam takový problém, při velmi silném dešti se mi dostane voda do kabiny - teče to u nohou spolujezdce (po pravé stěně - u pravé nohy..) a trochu méně u řidiče (voda stéká po páce na otevírání kapoty).
Funkci "hledat" jsem použil, našel jsem tyto dvě témata:
"Zatekanie vody E39" a "H2O u spolujazdca surne!"
V prvním se řešilo spíš něco ve dveřích - s tím problém nemám, ale také tam padlo vyčistit odvodňovací kanálky co vedou do předních blatníků. Ty jsem vyčistil (skutečně tam byl sajrajt který to ucpal). V druhém tématu se řešila E34.
Zdánlivě vyčištění těch kanálků pomohlo, jenže mam je čisté a voda se mi tak dostává stále :evil:
Má s tím někdo také problém? Či může někdo poradit co zkontrolovat dále?
Funkci "hledat" jsem použil, našel jsem tyto dvě témata:
"Zatekanie vody E39" a "H2O u spolujazdca surne!"
V prvním se řešilo spíš něco ve dveřích - s tím problém nemám, ale také tam padlo vyčistit odvodňovací kanálky co vedou do předních blatníků. Ty jsem vyčistil (skutečně tam byl sajrajt který to ucpal). V druhém tématu se řešila E34.
Zdánlivě vyčištění těch kanálků pomohlo, jenže mam je čisté a voda se mi tak dostává stále :evil:
Má s tím někdo také problém? Či může někdo poradit co zkontrolovat dále?
to kail: měl jsem ten samej problém na e34 - taky jsem myslel, že sklo, ale zkus mrknout pod tu lištu co je kolem skla, jde normálně odcvaknout. Byl tam už zvedlej lak rzí a protejkalo to pod ním, měl jsem ´88, tak už měla nárok na korozi
. Jinak to samo může být jak píšeš špatně nalepený. Chce to pořádně obrousit, očistit a mě tam např. stačilo dát trvale pružnej silikon a už ani kapka, ale jestli je to špatně nalepený, chce to asi znova přelepit

-
- Kontaktovat uživatele:
Měl sem taky taový problem s e34 když zapršelo začala mě tect voda kolem rohů okna voda tak sem hledal a nic sem nemohl najít tak sem nechal vyřiznout okno a znovu nalepit a pořád stejný.Tak sem to tak dlouho kropil až sem to našel TEKLO TAM ŠIBREM ale ne kolem něho, má v každém rohu odtokový kanal a ty v předu byli ucpaný a jak se naplnily tak to teklo tapecem do předních sloupků kolem okna.Tak sem je vyčistil a bylo po problému.
zkus mrknout na rok výroby toho skla, to by ti mohlo napovědět jestli bylo měněný, je to v dolním rohu mezi těma různýma číslama, bejvá tam několik teček a jedna číslice, ta označuje rok (např...0 je rok 2000, ...1 je rok 2001 a tak. A jestli to někdo měnil a odflákl a nebo tam nedal primer, tak to mohlo na sluníčku někde povolit.
-
- Kontaktovat uživatele:
stallker píše:zkus mrknout na rok výroby toho skla, to by ti mohlo napovědět jestli bylo měněný, je to v dolním rohu mezi těma různýma číslama, bejvá tam několik teček a jedna číslice, ta označuje rok (např...0 je rok 2000, ...1 je rok 2001 a tak. A jestli to někdo měnil a odflákl a nebo tam nedal primer, tak to mohlo na sluníčku někde povolit.
kontroloval jsem to na aute po dovozu, mam za to ze to sedelo jako puvodni, radsi jeste prekontroluji..
Napadlo ma ze priehradka v ktorej su filtre klimatizacie, tam steka voda z predneho okna a z vonku celkovo cez tu plastovu mriezku - teda musi tam niekde vnutri (myslim ze pod tymi kastlami na tie filtre klimy) nejaky odtok vody - zrejme aj zo sitkom navrchu. Ak sa to sitko zasralo nejakym listim a bordelom, tak asi ta voda neodteka - skus sa tam mrknut. Kedze by sa tam drzala, je celkom mozne, ze by sa nasledne dostala do kabiny cez nejake kabelove priechodky.
-
- Kontaktovat uživatele:
airbone píše:Napadlo ma ze priehradka v ktorej su filtre klimatizacie, tam steka voda z predneho okna a z vonku celkovo cez tu plastovu mriezku - teda musi tam niekde vnutri (myslim ze pod tymi kastlami na tie filtre klimy) nejaky odtok vody - zrejme aj zo sitkom navrchu. Ak sa to sitko zasralo nejakym listim a bordelom, tak asi ta voda neodteka - skus sa tam mrknut. Kedze by sa tam drzala, je celkom mozne, ze by sa nasledne dostala do kabiny cez nejake kabelove priechodky.
Tohle cele jsem měl už rozebrané a stokrát vyčištěné. Takže cesta pro vodu do odtokových kanálků je volná, ale celkově mi přijde že je to nějak blbě řešený, sklon ty cesty vody.. Za chvíli půjdu do garáže a taky to nafotím.