Da se s 520i nebo 523i jezdit pod 10 litru i kratsi vzdalenosti

Jsou ND tak drahe

Mám se bát aut s více km

Je lepsi koupit v CR nebo od nejakeho navstenika tohoto fora

Budu rad za kazdou Vasi radu, za kazdy nazor. Diky
paweld píše:Zdravím, jsem tady novacek. Minuly tyden jsem prodal sveho Galanta kombi a premyslim nad BMW, velmi se mi libi e39 520i nebo 523i. Muj rozpocet je momentalne 130tis. Kc. Jsem student, ale privydelavam si jako automechanik a muj otec me odrazuje od koupi BMW, pry se nedoplatim za provoz a nahradni dily. Proto bych rad od Vas, majitelu BMW slysel Vas nazor.
Da se s 520i nebo 523i jezdit pod 10 litru i kratsi vzdalenosti![]()
Jsou ND tak draheJe lepsi je kupovat na ebayi a posilat do CR
![]()
Mám se bát aut s více kmCo se motoru a prevodky tyce.
Je lepsi koupit v CR nebo od nejakeho navstenika tohoto foraNebo dovezt z Nemecka
je tam plno krasnych e39 do 4000 eur a muj otec dovazi auta z D.
barvas píše:paweld píše:Zdravím, jsem tady novacek. Minuly tyden jsem prodal sveho Galanta kombi a premyslim nad BMW, velmi se mi libi e39 520i nebo 523i. Muj rozpocet je momentalne 130tis. Kc. Jsem student, ale privydelavam si jako automechanik a muj otec me odrazuje od koupi BMW, pry se nedoplatim za provoz a nahradni dily. Proto bych rad od Vas, majitelu BMW slysel Vas nazor.
Da se s 520i nebo 523i jezdit pod 10 litru i kratsi vzdalenosti![]()
Jsou ND tak draheJe lepsi je kupovat na ebayi a posilat do CR
![]()
Mám se bát aut s více kmCo se motoru a prevodky tyce.
Je lepsi koupit v CR nebo od nejakeho navstenika tohoto foraNebo dovezt z Nemecka
je tam plno krasnych e39 do 4000 eur a muj otec dovazi auta z D.
Otec má pravdu.
Tashiro píše: .... Raději zaplatím o litr na sto víc, než jezdit ve FORDU ... být tebou přitáhnu si BMW 523i a pak uvidíš.
Nebo to řeknu jinak, dokud ho nebudeš vlastnit a nevyzkoušíš to, tak nebudeš vědět zda si ho máš koupit .... jinými slovy:"máš-li otázku polož ji hned, uděláš-li to, budeš v nevědomosti vteřinu, neuděláš-li zůstaneš v nevědomodti celý život".
I kdyby si měl pak auto prodat a třeba na tak budeš vědět o jednu věc víc.