Nazdar lidi...potreboval bych trochu poradit...mam vzadu parkovaci senzory...ale uz po zarazeni me zacne hrat ton ze tam neco mam...funguji normalne kdyz jsem blizko tak zacnou pipat a nekdy to jde normalne...nevite cim by to mohlo byt???diky moc
Hanysek píše:Nazdar lidi...potreboval bych trochu poradit...mam vzadu parkovaci senzory...ale uz po zarazeni me zacne hrat ton ze tam neco mam...funguji normalne kdyz jsem blizko tak zacnou pipat a nekdy to jde normalne...nevite cim by to mohlo byt???diky moc
Mne sa to stalo na prednych. Neviem ako, asi sa mi do nich dostala voda a zamrzla alebo nieco podobne. Nevedel som si s tym rady, furt to piskalo akokeby bola predomnou prekazka. Dva senzory vpredu som musel vymenit za ine, co som kupil pouzite a potom to uz bolo ok. Senzory pre zadok su ine ako vpredu, ak by si chcel, tak by som mal mat este dva zadne senzory kdesi v pivnici....
No to bych aji chapal kdyby tam bylo neco treba prilepene ale dival jsem se a nic...a navic to funguje normalne akrat to porad rve no...Uvidime jeste to budu znovu rozebirat a procistim to kdyby to nevyslo tak bych se ozval ohledne tech dvou ok...??zatim diky moc
Neuverite...uz jsem se chystal to rozdelat zaradim a zase ticho...tak uz nevim...ted me to 14 dni neblbne...no uvidime jak dlouho to vydrzi...kazdopadne jednou to ven bude muset...jo a jeste k tomu nastaveni na zem...To se nastavuje jak???
Nic sa tam nenastavuje. Mne to tiez raz z casu na cas blblo ked sa to zaspinilo, ale od jedneho krasneho dna uz na furt az kym som nevymenil vpredu senzory, teraz je uz ticho a pipa to len ked to ma pipat.
Este som neskusal senzor rozoberat ale podla mna to bude porod..... neviem ci ide vobec otvorit...
Zdravím, mám podobný problém, po zařazení zpátečky to píská furt, a nechce přestat. Všecko jsme vyčistil, vysušil a nic... stačilo by mi je vypnout na trvalo, nevíte někdo jak na to? Díky
Pánové, všechno je popsaný v této sekci. Obtěžujte se PROSÍM použít tlačítko HLEDAT. Opravdu jak Tataři. Bych vám ty témata házel do koše bez upozornění. Všechno, na co se ptáte, je tu (několikrát) vysvětleno
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.