Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

parkovaci senzor

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Hanysek

#1 Příspěvek od Hanysek »

Nazdar lidi...potreboval bych trochu poradit...mam vzadu parkovaci senzory...ale uz po zarazeni me zacne hrat ton ze tam neco mam...funguji normalne kdyz jsem blizko tak zacnou pipat a nekdy to jde normalne...nevite cim by to mohlo byt???diky moc
airbone

#2 Příspěvek od airbone »

Hanysek píše:Nazdar lidi...potreboval bych trochu poradit...mam vzadu parkovaci senzory...ale uz po zarazeni me zacne hrat ton ze tam neco mam...funguji normalne kdyz jsem blizko tak zacnou pipat a nekdy to jde normalne...nevite cim by to mohlo byt???diky moc

Mne sa to stalo na prednych. Neviem ako, asi sa mi do nich dostala voda a zamrzla alebo nieco podobne. Nevedel som si s tym rady, furt to piskalo akokeby bola predomnou prekazka. Dva senzory vpredu som musel vymenit za ine, co som kupil pouzite a potom to uz bolo ok. Senzory pre zadok su ine ako vpredu, ak by si chcel, tak by som mal mat este dva zadne senzory kdesi v pivnici....
Hanysek

#3 Příspěvek od Hanysek »

No to bych aji chapal kdyby tam bylo neco treba prilepene ale dival jsem se a nic...a navic to funguje normalne akrat to porad rve no...Uvidime jeste to budu znovu rozebirat a procistim to kdyby to nevyslo tak bych se ozval ohledne tech dvou ok...??zatim diky moc
Tashiro

#4 Příspěvek od Tashiro »

Mě to dělalo za deště a pokud se třeba zašpinilo, nebo pokud šlo moc dolů a bralo zem.
joshua666666

#5 Příspěvek od joshua666666 »

Niekde sa už o tom písalo že je možn= že pokial sa tam dostala voda tak to može pískat nepretržite, skús vysušit a vyčistit možno to pomože.
Hanysek

#6 Příspěvek od Hanysek »

Neuverite...uz jsem se chystal to rozdelat zaradim a zase ticho...tak uz nevim...ted me to 14 dni neblbne...no uvidime jak dlouho to vydrzi...kazdopadne jednou to ven bude muset...jo a jeste k tomu nastaveni na zem...To se nastavuje jak???
airbone

#7 Příspěvek od airbone »

Nic sa tam nenastavuje. Mne to tiez raz z casu na cas blblo ked sa to zaspinilo, ale od jedneho krasneho dna uz na furt az kym som nevymenil vpredu senzory, teraz je uz ticho a pipa to len ked to ma pipat.
Este som neskusal senzor rozoberat ale podla mna to bude porod..... neviem ci ide vobec otvorit...
Hanysek

#8 Příspěvek od Hanysek »

Aha...tak doufam ze me to uz taky nezacne blbnout :lol:
sajoBMW

#9 Příspěvek od sajoBMW »

Mne po zaradeni spiatočky zaznie dlhy neprerušovany ton ktory po cca 3-5 sec prestane a je je ticho aj ked sa približujem k prekažke. Kde je problem?
Maciiiiik

#10 Příspěvek od Maciiiiik »

Zdravím, mám podobný problém, po zařazení zpátečky to píská furt, a nechce přestat. Všecko jsme vyčistil, vysušil a nic... stačilo by mi je vypnout na trvalo, nevíte někdo jak na to? Díky
selkie
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od selkie »

taky je moznost, ze tomu muze vadit predni ramecek na RZ...
jurasis

#12 Příspěvek od jurasis »

Pánové, všechno je popsaný v této sekci. Obtěžujte se PROSÍM použít tlačítko HLEDAT. Opravdu jak Tataři. Bych vám ty témata házel do koše bez upozornění. Všechno, na co se ptáte, je tu (několikrát) vysvětleno :roll:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Odpovědět