Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e61

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
na_nervy_z_iDrivu

#41 Příspěvek od na_nervy_z_iDrivu »

Ahojte... stará téma ale dozvedel som sa to až pri potulkách po kopcoch a to poriadnych /12% - nie pivo/

Keď klesáš a brzdíš napr. 20 sekúnd neprerušovane tak motor si sám podraduje a už brzdu nepotrebujem. Drží si vyššie otáčky a brzdí motorom.

Tak že tvrdenia že e60 automat nebrzdí motorom sú vyvrátené...

Možno mi tu niekto napíše že mám pokazú prevodovku a podoné názory...

pred touto cestou som bol na konpletnom servise a auto bez najmenšej chybyčky - okren výmeny pár žiaroviek.

Tak že kto sa rozhoduje medzi automatom a manuálom má o jednu nezodpovedanú otázku menej.
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od AdaM5 »

na_nervy_z_iDrivu píše:Ahojte... stará téma ale dozvedel som sa to až pri potulkách po kopcoch a to poriadnych /12% - nie pivo/

Keď klesáš a brzdíš napr. 20 sekúnd neprerušovane tak motor si sám podraduje a už brzdu nepotrebujem. Drží si vyššie otáčky a brzdí motorom.

Tak že tvrdenia že e60 automat nebrzdí motorom sú vyvrátené...

Možno mi tu niekto napíše že mám pokazú prevodovku a podoné názory...

pred touto cestou som bol na konpletnom servise a auto bez najmenšej chybyčky - okren výmeny pár žiaroviek.

Tak že kto sa rozhoduje medzi automatom a manuálom má o jednu nezodpovedanú otázku menej.

To je sice krásný, ale když to funguje jen po 20 vteřinách nepřerušovaného brždění, tak nevim jestli se tomu dá říkat vyvrácené :wink:
fredy

#43 Příspěvek od fredy »

začne to brzdit mnohem dřív, zvlášť když si bude muset podřadit tak to začne hned, druhá varianta jak brzdit motorem je přepnout si na sport, ten sám drží vyšší otáčky a z kopce pochopitelně brzdí hned jak pustíš plyn
AdaM5
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od AdaM5 »

fredy píše:začne to brzdit mnohem dřív, zvlášť když si bude muset podřadit tak to začne hned, druhá varianta jak brzdit motorem je přepnout si na sport, ten sám drží vyšší otáčky a z kopce pochopitelně brzdí hned jak pustíš plyn

To už je lepší.
Susi

#45 Příspěvek od Susi »

Já trochu odskočím od vašeho řazení a zeptám se gamerse, jestli si je 100% jistej těma kilometrama..
Autíčko máš krásný, to bezesporu! Časem bohužel přibývá šrámu, tomu nezabráníš....jde o to, že kapotu + přední světla jsem měl ve stejném stavu na své E39, když jsem ji kupoval s 220 tis.km. (snad poctivejma...) :?
gamers

#46 Příspěvek od gamers »

Kilometrama sem si jistý serviska vedena do poslední doby + přes známého zjištěny v servisu v Rakousku v ČR nejsou propojeni takže nic ti neřeknou kolem oprav atd.
Ty odřeninky na předku přikládám tomu že auto pochází téměř od Alp takže v zimě předek dostava zabrat s posypu ale to je jen můj předpoklad snad správný jinak auto mam 10 měsíců a nemůžu si vůbec stěžovat ,výměna oleje,brzdovky,filtru, a 2xpřehrani softveru + moje úpravy
Susi

#47 Příspěvek od Susi »

Ať slouží... :cool2:
gamers

#48 Příspěvek od gamers »

http://bmw-auto.sbazar.cz/bmw-m5-body-k ... 60962.html

a potom žeje moje barva výjimečná :lol:
Odpovědět