Ahojte... stará téma ale dozvedel som sa to až pri potulkách po kopcoch a to poriadnych /12% - nie pivo/
Keď klesáš a brzdíš napr. 20 sekúnd neprerušovane tak motor si sám podraduje a už brzdu nepotrebujem. Drží si vyššie otáčky a brzdí motorom.
Tak že tvrdenia že e60 automat nebrzdí motorom sú vyvrátené...
Možno mi tu niekto napíše že mám pokazú prevodovku a podoné názory...
pred touto cestou som bol na konpletnom servise a auto bez najmenšej chybyčky - okren výmeny pár žiaroviek.
Tak že kto sa rozhoduje medzi automatom a manuálom má o jednu nezodpovedanú otázku menej.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e61
-
- Klubové ID: 1110
- Kontaktovat uživatele:
To je sice krásný, ale když to funguje jen po 20 vteřinách nepřerušovaného brždění, tak nevim jestli se tomu dá říkat vyvrácenéna_nervy_z_iDrivu píše:Ahojte... stará téma ale dozvedel som sa to až pri potulkách po kopcoch a to poriadnych /12% - nie pivo/
Keď klesáš a brzdíš napr. 20 sekúnd neprerušovane tak motor si sám podraduje a už brzdu nepotrebujem. Drží si vyššie otáčky a brzdí motorom.
Tak že tvrdenia že e60 automat nebrzdí motorom sú vyvrátené...
Možno mi tu niekto napíše že mám pokazú prevodovku a podoné názory...
pred touto cestou som bol na konpletnom servise a auto bez najmenšej chybyčky - okren výmeny pár žiaroviek.
Tak že kto sa rozhoduje medzi automatom a manuálom má o jednu nezodpovedanú otázku menej.

Já trochu odskočím od vašeho řazení a zeptám se gamerse, jestli si je 100% jistej těma kilometrama..
Autíčko máš krásný, to bezesporu! Časem bohužel přibývá šrámu, tomu nezabráníš....jde o to, že kapotu + přední světla jsem měl ve stejném stavu na své E39, když jsem ji kupoval s 220 tis.km. (snad poctivejma...)
Autíčko máš krásný, to bezesporu! Časem bohužel přibývá šrámu, tomu nezabráníš....jde o to, že kapotu + přední světla jsem měl ve stejném stavu na své E39, když jsem ji kupoval s 220 tis.km. (snad poctivejma...)

-
- Klubové ID: 96
Kilometrama sem si jistý serviska vedena do poslední doby + přes známého zjištěny v servisu v Rakousku v ČR nejsou propojeni takže nic ti neřeknou kolem oprav atd.
Ty odřeninky na předku přikládám tomu že auto pochází téměř od Alp takže v zimě předek dostava zabrat s posypu ale to je jen můj předpoklad snad správný jinak auto mam 10 měsíců a nemůžu si vůbec stěžovat ,výměna oleje,brzdovky,filtru, a 2xpřehrani softveru + moje úpravy
Ty odřeninky na předku přikládám tomu že auto pochází téměř od Alp takže v zimě předek dostava zabrat s posypu ale to je jen můj předpoklad snad správný jinak auto mam 10 měsíců a nemůžu si vůbec stěžovat ,výměna oleje,brzdovky,filtru, a 2xpřehrani softveru + moje úpravy