Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
PLAST RÁMEČEK NA NORMÁLNÍ RÁDIO DO E39
Nevíte kde by se dal sehnat, pokud se vůbec vyrábí? Známý řeší problém, má v E39 to nejobyčejnější rádio RDS REVERSE, jestli se nemýlím tak to nepodporuje ani changer. Nabízí se výměna za lepší origo rádio s podporou changeru nebo rovnou na CD, ale to už je finančně nákladnější. Rozhodl se tedy pořídit normální rádio, chtělo by to nějaký rámeček ve kterém bude držet tunel na rádio, a hlavně vyplní celou díru po vyndaném rádiu... Stačí odkaz kde to koupit nebo to budu muset nějak vyrobit... Děkuji za odpovědi
ardo píše:treba tydy http://www.soundshop.cz/101-iso-redukce ... 12001.html
No jestli to je i s ISO redukcí, tak je to dobrá cena. Jestli ne, tak já to mám i s kabelem a můžu to nechat za 500,-, protože jsem to nakonec vyřešil jinak a toto jsem nepoužil.
-
-
A ještě by mě zajímalo, když koupím toto, tak ještě k tomu potřebuju redukci na ISO konektor, nebo už tohle all-in-one řešení?
http://www.stualarm.cz/produkt/52sbm003-adapter-z-volantu-pro-bmw-e46-e39-e53-e38-mini/
http://www.stualarm.cz/produkt/52sbm003-adapter-z-volantu-pro-bmw-e46-e39-e53-e38-mini/
Chlapy , origo v palubce je hliníkový čtverec , ve kterém rádio drží
.
TZN - klasická ta plechová krabička se první montuje do toho hliníkového čtverečku a pak nasazujete tento panel , který nahrazuje rádio.
Sám to mám, sám jsem si to dělal, otázka cca 30min a máte namontováno.
potřebujete koupit jen redukci na ISO , fakt už ale nevím, kolik mě to stálo.
Rámeček tuším 500 a přechodka tak stejně , ale nejsem si jistý.

TZN - klasická ta plechová krabička se první montuje do toho hliníkového čtverečku a pak nasazujete tento panel , který nahrazuje rádio.
Sám to mám, sám jsem si to dělal, otázka cca 30min a máte namontováno.
potřebujete koupit jen redukci na ISO , fakt už ale nevím, kolik mě to stálo.
Rámeček tuším 500 a přechodka tak stejně , ale nejsem si jistý.
Matthes píše:Teď tu plácno otázku trochu bokem, mě se tohle řešení moc nelíbí spíš jsem pro nechat origo. Dá se na originál rádio napojit muzika v kufru?
Tj.(komplet ozvucnice-woofery-zesilovač-kapacitor)
Díky za odpověď
Woofer a zesilovač tam mam, u BMW o to snadnější, že je baterka v kufru. Spínanejch 12V si tam někde najdeš... Kapacitor nevim jak se zapojuje, ten nepoužívám.
-
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jak píše štěpán je to 1DINový rozměr, takže jiné rádio lze jen zasunout a koupit redukci na ISO,
já koukal po rádiích s kratším tělem, které by šly zasunout hlouběji a bezmechanikové, potom se dá rádio zastrčit až za lištu, která se dá sklápět, zůstane funkční BC a HDD nebo fleshku připojím v kastlíku na USB, navíc třeba od Alpin existuje i kabel na redukci ovládání z volantu,
jen jsem to nikdy nedotáhl do reality, tak kdyby se toho někdo chtěl chytit, rád bych viděl výsledek, jelikož podle mě je to nejideálnější řešení, když pominu Xcarlink
já koukal po rádiích s kratším tělem, které by šly zasunout hlouběji a bezmechanikové, potom se dá rádio zastrčit až za lištu, která se dá sklápět, zůstane funkční BC a HDD nebo fleshku připojím v kastlíku na USB, navíc třeba od Alpin existuje i kabel na redukci ovládání z volantu,
jen jsem to nikdy nedotáhl do reality, tak kdyby se toho někdo chtěl chytit, rád bych viděl výsledek, jelikož podle mě je to nejideálnější řešení, když pominu Xcarlink
-
-
StepanMatl píše:A existuje rámeček, kterej nahradí i ty dvířka? Nechci je tam mít....
existuje, ale vypadá to hrozně. Viz. odkaz:
http://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/l ... e39-x5-e53
já ten děsnej zvuk origo rádia pořešil takto:
- Přílohy
-
- dsc06761__500x375__590.jpg (96.15 KiB) Zobrazeno 388 x
-