Zdravím vespolek,a prosím jestli víte tak poraďte:
1)musí se pro přístup k čerpadlu v nádrži sundnat nádrž,nikde jsem nenašel žádný otvor z kufru.
2)je možné aby v případě nefunkčnosti čerp.v nádr.auto jelo pouze na čerp. pod sedačkou a to následně vydávalo pazvuk?
3)v případě funkčního čerpadla v nádrži musí toto jít při zapnutém zapalování?
4)črpadlo pod sedačkou jede ale má bručivý zvuk a někdy se nespustí
jedná se o 530d 99
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
podávací čerpadla
-
- Kontaktovat uživatele:
1. ne ..otvor je pod zadní sedačkou
2. ano ...tím že nejede podávací v nádrži tlačí pouze to pod autem a časem to nevydrží
3.ano .. cca 30 sec čerpadla jsou na jeden okruh tj jedou zaráz
4, tyto čerpadla celkem často odcházejí ..je dobré zkontrolovat i spínací relé pro čerpadla, bez vysokotlakého čerpadla nejedeš
2. ano ...tím že nejede podávací v nádrži tlačí pouze to pod autem a časem to nevydrží
4, tyto čerpadla celkem často odcházejí ..je dobré zkontrolovat i spínací relé pro čerpadla, bez vysokotlakého čerpadla nejedeš
kosa píše:1. ne ..otvor je pod zadní sedačkou
Dík za odpo,ještě mi prosím poraď kde najdu to relé,možná je to příčina že to čerpadlo občas nejde.
Tvá důvěra zavazuje
,nicméně závada bude asi jinde - obě čerpadla fungují ale vylučovací metodou jsem došel k tomu že když to nefungovalo,tak proto že tam z nějakého důvodu nešel proud (do čerpadla).Kdo respektive co za to může,je zatím zahaleno tajemstvím,ani diagnostika nic konkrétního neukázala.Byla tam pouze hlášky:
1)sledování předřadného tlaku-1260 -chybí tlak-přechodná závada
2)snímač předřadného tlaku-1255-velká úroveň signálu-přechodná závada
Od té "chvilkové slabosti"to jezdí jako dřív (tzn.jako drak)a mám doporučeno ozvat se až to zase nebude fungovat

1)sledování předřadného tlaku-1260 -chybí tlak-přechodná závada
2)snímač předřadného tlaku-1255-velká úroveň signálu-přechodná závada
Od té "chvilkové slabosti"to jezdí jako dřív (tzn.jako drak)a mám doporučeno ozvat se až to zase nebude fungovat

-