když se stavíš v nějakém pneuservisu,ta ti je určo vyšroubujou. Taky sem jednou stratil bezpečák a ptal jsem se v pneuservisu a pan mi řekl,že je vyšroubuje,ale bez mé přítomnosti. Nakonec mi známej donesl jinej ,podobnej klíč,ten jsem tam nabil a vyšrouboval jsem je.
Těžko někoho najdeš kdo ho má přesně ten co potřebuješ. Jsou tam setiny mm rozdílu. To by musela být velká náhoda. Asi by pojistný šroub postrádal smysl, kdyby byl v každém modelu auta stejný..
Nechápu co řešíš za problém,taky jsem ho kdysi stratil a první co jsem udělal že jsem zajel k Bychlovi(mám to kousek)a koupil za cca 120 korun novej.Je jich asi 15 druhů,tak si to vzali ven a našli ten můj.
zet píše:Nechápu co řešíš za problém,taky jsem ho kdysi stratil a první co jsem udělal že jsem zajel k Bychlovi(mám to kousek)a koupil za cca 120 korun novej.Je jich asi 15 druhů,tak si to vzali ven a našli ten můj.
tak třeba řešim, že auto nemá papíry a musim s ním na technickou,jenže mám sjetý gumy a to mi technickou neprojde..tudíž s autem jezdit nemůžu,zvlášt do Prahy... a abych zjistil správnej klíč kterejch je asi 30 druhů tak tam musim přijet tim autem a vyzkoušet kterej tam pasuje.. už je to jasný co řešim?
Tom9k: a nelíbí se ti náhodou některé pneu, co jezdí na jiném, než tvém autě? Pokud bych měl takovýto problém, co popisuješ, tak bych si snad těch 30 druhů nechal dovézt na místo technikem a rád bych mu za tu práci zaplatil.
Menší zlo, než dok..vit stávající pojišťováky na autě..
Maxiczech píše:Tom9k: a nelíbí se ti náhodou některé pneu, co jezdí na jiném, než tvém autě? Pokud bych měl takovýto problém, co popisuješ, tak bych si snad těch 30 druhů nechal dovézt na místo technikem a rád bych mu za tu práci zaplatil. Menší zlo, než dok..vit stávající pojišťováky na autě..
proc platit technikovi litr,kdyz si to muzu sundat sam? jen jsem nevedel jak.. uz to vim,koupil jsem imbus,nabouchal ho tam,navařil matky a je to dole,takže problém vyřešen díky všem za rady
tak dnes jsem se setkal ze sadou speciálně na pojistné šrouby Bmw.. jsou to 3 univerzální klíče kterejma se daj povolit všechny druhy pojistných šroubů od Bmw.. takže ty pojistný šrouby celkem ztrácej smysl...
Zdar taky jsem to resil,jestli to opravdu nutne potrebujes tak si vem velky plochy srubovak a odsroubujes to..ale asi ty pojistovaky pokur..s tak s tim nejak tak pocitej..zdar
Taky jsem ztratil pojistný šroub. Myslel jsem že BMW má jeden druh, protože z taťkového auta mi pasuje přesně Jinak uvažoval jsem o tom, jak je moc "pojistný", možná to odradí některé zloděje, ale stejně ten šroub většina lidí vozí vždy někde v kufru pro případ výměny za rezervu, takže zloděj ještě kromě odmontování kol musí rozbít okénko nebo něco aby se dostal do auta a vzal si klíč...
Mám dotaz - zajímalo by mě, co dělat, když se posere ten origo BMW "zamykací" šroub.
Najednou by to prostě nešlo odemknout, ztratil by se klíček,... ? Já vůbec nevím co bych sám dělal. Jo jasně, odborník na zámky by to odemkl, ale co dělat někde sám ?
Spatty píše:tak sem koupil auto z nemecka a hle samozrejme klic na bezpecaky tam nebyl kolik ze stoji novej klic u BMW? nicit se me je nechce
ty bezpecaky vetsinou nebejvaj utahly,tak bys moh zkusit tam natlouct imbus a povolit.. pokud to nepujde, zajed do servisu, v kazdem lepsim by ti to meli povolit..