Masakr to je. Tohle se resi neustale prakticky u vsech dieselu s turbem. Vetsina problemu s tim se snad da vyresit repasi, pretesnenim atd. Kompletni vymena je docela krajni pripad co jsem slysel. Kazdopadne je to stary vtip, ze to co benziny zaplati navic na palivu, pak naftaci jednorazove vysoli za novy trubo...
No jo, ale to bych si to turbo musel kupovat nový každej rok.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Vlasta píše:No jo, ale to bych si to turbo musel kupovat nový každej rok.
přesně tak
Nechci se hádat, ale když koupím auto tak 6 - 10 let starý, tak se to vyrovná kolem 60 - 100 tkm (podle štěstí). Což jsou kilometry, kdy se auto většinou dává dál... Odchází víc věcí, než jen turbo a s víc věcma je větší potíž. Mimochodem velká část štěstí tkví v tom, že to někdo před námi měnil...
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
ZapBranigan píše:Masakr to je. Tohle se resi neustale prakticky u vsech dieselu s turbem. Vetsina problemu s tim se snad da vyresit repasi, pretesnenim atd. Kompletni vymena je docela krajni pripad co jsem slysel. Kazdopadne je to stary vtip, ze to co benziny zaplati navic na palivu, pak naftaci jednorazove vysoli za novy trubo...
to je opravdu jen vtip měl jsem 330d a najel jsem s ní za ten rok co jsem jí měl 35tis km, bylo to extrém načipovaný a turbo a vstřiky byli origo když jsem to prodával tak to mělo myslím něco kolem 220tis najeto a vše OK, nechal jsem mu stáhnou tlak na turbu atd. no uvedl jsem ten program na standartní nárust... a auto s tím turbem a vstřikama jezdí dál s tím že v BMW na diagnostice vstřiky 100% v pořádku. O čerpadle ani nemluvě protože tyhle comonrail čerpadla se neserou.