Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

odtah e34 touring 550km

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Caris

#21 Příspěvek od Caris »

1Roumen píše:BMW E34 tds touring váha 1630kg !Je to ale z velkým dvojtým šíbrem!Mám pocit že i v Německu je tolerance 10%váhy,v Rakousku to tak je i v Itálii!Tahal jsem tak touringa z Itošky,2t tažné a 400vozík celková 2000Kg,kontrola byla jak v Itálii tak v Rakousku a žádný problém,důležitej je ten vozík celková 2t vlastní váha 400,těžko se shání ale jsou!Např.já ho mám! :wink:

Myslim ze to je jen papirova vaha. kdyz te zvazej na mobilnich tak zaplatis. v nemecku se me stalo 1kg= 1EUR co je nad povolenou mez.
1Roumen

#22 Příspěvek od 1Roumen »

Nee.Kilometrovník 287 směr od Itálie v Rakousku maj STK hned vedle dálnice a samozdřejmě i váhu,zastavěj dálnici projíždíš přes STK a vybíraj koho si vezmou,většinou odtahovky,náklaďáky,vozíčkáře a auta dobrý bouráky na kontrolu VIN!Takže vlastní zkušenost,na tý váze jsem byl z tím touringem osobně!Jinak bych to tu ani nepsal!!
Caris

#23 Příspěvek od Caris »

1Roumen píše:Nee.Kilometrovník 287 směr od Itálie v Rakousku maj STK hned vedle dálnice a samozdřejmě i váhu,zastavěj dálnici projíždíš přes STK a vybíraj koho si vezmou,většinou odtahovky,náklaďáky,vozíčkáře a auta dobrý bouráky na kontrolu VIN!Takže vlastní zkušenost,na tý váze jsem byl z tím touringem osobně!Jinak bych to tu ani nepsal!!

Task to se tedy omlouvam. Jednou jsem tahnul platak ktery mel v papirech 400kg ale vazil 600kg cekal jsem kde me slovej a budu calovat
1Roumen

#24 Příspěvek od 1Roumen »

OK a pokud si překročil povolenou mez jak píšeš tak to mohlo být nad těch 10%.a myslím si že těch 10% je povoleno protože když táhneš auto z prázdnou nádrží a nebo plnou tak už vtom je rozdíl min 50kg.
1Roumen

#25 Příspěvek od 1Roumen »

tak to je něco jinýho když máš vozík takovej a papíry máš šizený!Tak to bych z takovým vozíkem za čáru nejel nikdy!Měl jsem jenom utržený zajišťovací lanko a platil jsem V A. 70eu tam jsou totiž snad nej.čuráčci v evropě!
Caris

#26 Příspěvek od Caris »

1Roumen píše:OK a pokud si překročil povolenou mez jak píšeš tak to mohlo být nad těch 10%.a myslím si že těch 10% je povoleno protože když táhneš auto z prázdnou nádrží a nebo plnou tak už vtom je rozdíl min 50kg.

obavam se ze se ted pohotovostni vaha vozu udava mokra a s ridicem
Caris

#27 Příspěvek od Caris »

1Roumen píše:tak to je něco jinýho když máš vozík takovej a papíry máš šizený!Tak to bych z takovým vozíkem za čáru nejel nikdy!Měl jsem jenom utržený zajišťovací lanko a platil jsem V A. 70eu tam jsou totiž snad nej.čuráčci v evropě!

Bohuzel jsem jed musel a jinej platak jsem nemel. byl jsem upozornenej kolik pripadne budu platit
1Roumen

#28 Příspěvek od 1Roumen »

nevím jak to je ale vážej mne za rok tak 8x.někdy celkovou soupravu a někdy jem popojel a vážil osel jen vozík z nákladem!Víš ale to máš fuk,jak máš tohle v pořídku a bude ti chtít napařit pokutu tak ti jí dá!Neměl jsem žátovky teda krabičku ano ale ne kompletní a policajtka už nevěděla jak ty euráče ze mě vytáhnout tak mi řekla kouzelnou češtinou "šarofka" a byl jsem v řiti a o 30eu lehčí!
Caris

#29 Příspěvek od Caris »

1Roumen píše:nevím jak to je ale vážej mne za rok tak 8x.někdy celkovou soupravu a někdy jem popojel a vážil osel jen vozík z nákladem!Víš ale to máš fuk,jak máš tohle v pořídku a bude ti chtít napařit pokutu tak ti jí dá!Neměl jsem žátovky teda krabičku ano ale ne kompletní a policajtka už nevěděla jak ty euráče ze mě vytáhnout tak mi řekla kouzelnou češtinou "šarofka" a byl jsem v řiti a o 30eu lehčí!

kdyz chces psa bit hul si najdes. Na autickare z cech a polska jsou nackove vysazeni
1Roumen

#30 Příspěvek od 1Roumen »

jojo,máš recht!Proto jsem se taky na to už letos vysral!Nemá to cenu a v českých zemích ani úroveň!cus R
Strosek

#31 Příspěvek od Strosek »

mě by teď spíš zajimalo, jak to tam "odemkneš" ?

Aby jsi se ještě nezapletl do nějaký přestřelky. :twisted:

Jestli to bude zamčený na "doublelock" tak jak se to odemyká ? To se nedá ani vyháčkovat - vytáhnout "čudlik".
mari

#32 Příspěvek od mari »

Rozbít zadní okno a hotovo, vždyť stojí pár korun.
Strosek

#33 Příspěvek od Strosek »

mari píše:Rozbít zadní okno a hotovo, vždyť stojí pár korun.

úžasný, ale stejně nevytáhneš špunty - jedině snad rozbít to okno jen kvůli možnosti vlézt do auta
matej525

#34 Příspěvek od matej525 »

jako myslis okno kufru? (je to touring)... nebo nejak vytrhnout z toho mechanizmu ktery ho otvira? pravdepodobne je to dvojite zamceny, ale mozna taky ne....

jinak zamek u ridice byl uz vykurvenej, resp. najdnou s nim prestalo jit otacet klicem, pro pristup jsem pouzival uz jen dalku a nebo dvere spolujezdc....

Strosek

#35 Příspěvek od Strosek »

matej525 píše:jako myslis okno kufru? (je to touring)... nebo nejak vytrhnout z toho mechanizmu ktery ho otvira? pravdepodobne je to dvojite zamceny, ale mozna taky ne....

jinak zamek u ridice byl uz vykurvenej, resp. najdnou s nim prestalo jit otacet klicem, pro pristup jsem pouzival uz jen dalku a nebo dvere spolujezdc....

určitě myslel okno zadních dveří, tobě taky nic nedojde. :twisted: Rozbíjet vyhřejvaný sklo - to asi nestojí "pár" korun.
Holly Moderátor
Moderátor

#36 Příspěvek od Holly Moderátor »

To bude zapeklité, jestli máš immo a dvojitý zamčení, no šroubovákem to asi nepude 8) ... Jedině se dostat do auta, poodpojovat baterku a centrál a zkusit to šroubovákem a když ani to nevyjde tak oddělat tapecy, vymontit motorky centrálu a zkusit to otevřít zevnitř manuálně. Mi nikdo neříkejte že když auto zamknete na doublelock tak už nikdy neotevřete dveře :wink: Btw to že ti to nešlo odemykat klíčem bych tipoval na mikrospínač v mechanismu zamykání...
matej525

#37 Příspěvek od matej525 »

:) no, ja sem si rikal prave, s tim oknem :) ale napadlo mne, ze jak je to vyhrejvany zadni sklo otviraci, tak ze by to mohlo z toho jit prece nejak vycvaknout, vyrvat nebo neco... mate s tim nejaky zkusenosti?

ja bych nejradsi nechal okna nerozbity :)

jo a s tim >odpojit baterku< - abych vysvetlil, potrebuju se primarne dovnitr dostat proto. abych moh odbrzdit automat... a pokudmozno rychle a snadno, aby nas kvuli tomu treba nezacala otravovat nejaka nemecka policie...
otevreni vseho, vymena zamku, atd, na to uz nejak pridu, to si udelam vklidu v garazi. jo a imobilizer nemam.
Caris

#38 Příspěvek od Caris »

Holly píše:To bude zapeklité, jestli máš immo a dvojitý zamčení, no šroubovákem to asi nepude 8) ... Jedině se dostat do auta, poodpojovat baterku a centrál a zkusit to šroubovákem a když ani to nevyjde tak oddělat tapecy, vymontit motorky centrálu a zkusit to otevřít zevnitř manuálně. Mi nikdo neříkejte že když auto zamknete na doublelock tak už nikdy neotevřete dveře :wink: Btw to že ti to nešlo odemykat klíčem bych tipoval na mikrospínač v mechanismu zamykání...

pod zadni sedackou jsou draty k ridici jednotce centralu. Takze kdyz vyndas zadni sedacku najdes ty spravne draty pripojis na ne + tak se ti dvere otevrou
Elektro

#39 Příspěvek od Elektro »

Jen taková malá technická otázka...To k tomu autu nemáš druhý klíče ? To se mi zdá jako nějak moc náhod najednou.
matej525

#40 Příspěvek od matej525 »

jj nemam, koupil sem to rok a pul zpatky v rajchu, dostal jsem jen jeden klic a dalku.... nevim proc mel jen jeden klic, mozna to byla nejaka corka, mozna nekomu vyhorel dum, kazdopadne VIN ma cisty....

....kdybys slysel co vsechno mi navypravel ten "muj kamarad" pri odkladani predani, teprve by sis rikal moc nahod najednou....

prevod do CR jsem udelal normalni legalni cestou :)

Elektro píše:Jen taková malá technická otázka...To k tomu autu nemáš druhý klíče ? To se mi zdá jako nějak moc náhod najednou.
Odpovědět