Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vybíjení baterie
Ahoj mam 530D E60 a vzdy se mi prez noc vybije baterka, kdyz to skusim zmerit tak mi to ukaze ze nekde to ma neustale odber 5 A. Ubec nevim co stim, skousel jsem to merit a vytahovat pojistky ale porat stejnej problem, kdyby jste nekdo vedel kde by mohl byt problem tak bych byl moc vdecny. Diky moc Honza
-
- Kontaktovat uživatele:
honzasmej píše:Ahoj mam 530D E60 a vzdy se mi prez noc vybije baterka, kdyz to skusim zmerit tak mi to ukaze ze nekde to ma neustale odber 5 A. Ubec nevim co stim, skousel jsem to merit a vytahovat pojistky ale porat stejnej problem, kdyby jste nekdo vedel kde by mohl byt problem tak bych byl moc vdecny. Diky moc Honza
A jak dlouho si cekal? Pozhasinej osvetleni a hlavne musis pockat tak 15 - 20 min.. Kdyz to i po te dobe bude mit takovyhle odber, tak musis hledat dal. Ale fakt trva dlouho nez se vse deaktivuje...A jak mas starou baterku? Ja totiz resil ted na podzim to same, reklamoval sem baterii VARTA necele 3 roky starou, ale vratili me ji ze je v pohode. Ale nebyla. Takze sem koupil novou a vse vyrëseno

-
- Kontaktovat uživatele:
honzasmej píše:tak uz to mam vyresene, menili mi volant a v nem je pry naky modul ve kterem byl pry naky jiny SW nez v aute, proto to pry to auto i po nake pul hodine co auto stalo nepustilo do STAND-BY rezimu aby uslo. Tak to prehrali a je vse v poradku...
To jsou veci

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim chlapi, mam ten sam problem. Mam velky odber - cca 0.62A pri klidovem stavu. Odpojoval jsem pojistky a pri vytazeni pojistky "motorsteuerung" coz by melo byt rizeni motoru to spadne na pro me krasnych 0.08, coz je mozna taky dost, ale na 750i asi v poho.. Myslite, ze nejake relatko? Vubec nevim, co ta pojistka vsechno spina
Diky za kazdy nazor. Ondrej