Ta spotřeba ti vychází podle počítače nebo podle tankování?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
jestli přijdeš co to bylo, tak to sem napiš, stejný příznaky mám i na služebním transportéru, tam se měnilo všechno, co je v servisu napadlo, váha, turbo, vstřiky, diagnostika nic neobjevila.
A teraz vážne.Asi by bolo treba zájsť na diagnostiku.Myslím, že tá by mala odhaliť príčinu.Teda píšeš, že neodhalila nič.Ale bol si na diag. v BMW? alebo niekde inde?
no neviem s tou diagnostikou asi by som radšej zašiel do bmw.Nestojí to až tak veľa.Niekto tu písal, že závadu na webasto diag. neodhalí.Mne túto zimu nenabehlo, pritom minulú zimu fachalo bez problémov.Keď som bol v BMW na inspection urobili aj diagnostiku a zistili chybu nízky tlak nafty.Spustil webasto cez diag. a odvtedy fachá a nič ma to nestálo.Ten nízky tlak nafty spôsobilo, že som jazdil s málom paliva v nádrži a preto zablokovalo webasto.Netvrdím, že u teba to pôjde tak ľahko zistiť závadu, len som chcel poukázať na to, že tu niekto hovoril, že diagnostika na webasto nepomôže, ale mne pomohla.Predsa len diagnostika v BMW je o inom, ako najaká doma.
Carsoft neznám,ale nejde to nalogovat v tahu (za jízdy) v těch 3-4 tis/ot,když to bude ohřátý.
A lze u toho změnit jazyk na němčinu.Ale z toho co jsem rozluštil jsem tam žádnou anomálii nenašel.
Otázka zní:jak byla měřena spotřeba doufám že ne dle BC,ale zplna do plna?