To ja mam zas trochu podobny,ale spis jiny problem. Za studena startuje ok,za tepla taky,ale kdyz je rafika mezi studenou a provozni teplotou,tak se mu moc nechce,aby chytil. Vetsinou na druhy pokus. Nesetkal jste se s timhle problemem nekdo? Nevite co s tim??
pokud máš TDS tak dle mne - od cca 60 st. nefunguje žhavení a tak motor točí delší dobu - odpovídalo by to - protože za studena Ti nažhaví a za tepla jak je motor rozehřátý tak chytne bez žhavení dobře - protože motor je rozehřátý. Já když startuji bez žhavení při cca takové teplotě jak píšeš Ty tak mi to taky točí asi tak tři vteřiny... Kámoš co měl OMEGU 2.5 TD tak si třeba točil i pět a více vteřin než chytla...
Přesně - řekl bych že to je více-méně normální.Za studena na brnk,když je motor pořádně zahřátej tak taky skoro na brnk,ale když je to něco mezi tak to točí déle...Typicky když to chvilku stojí,teplota trochu spadne,ale ještě né natolik aby to žhavilo,potom ten motor párkrát otočí...To neřešit
Dresic píše:zdravím! Mám taky problém s teplýma startama, ale nevím čím to je? Čerpadlo jsem koupil uplně nové, takže nevím čím by to mohlo být, za tepla startuju s plynem, jinak to chytá dost špatně nevíte někdo proč?
No ja jsem tento problem s teplym startem take resil, ale prvni krok co jsem udelal jsem mu pridal predvstrik. ne moc pak to rechta. Vyslo to studene starty stejne jako teple. Pripadalo me to jako nejjednodusi a nejlevnejsi reseni jak z problemu. kdyby to nevyslo chtel jsem repasovat.
PetacekBE píše:na kolik Tě ten předvstřik vyšel - nevím esi to má cenu řešit když asi půjdu měnit rozvody.... prej na něj mají taky vliv
Povolil jsem cerpadlo a montackou jsem trochu posunul cerpadlo k hlave. Nejdrive jsem si udelal rysky abych to vratil v pripade na puvodni misto. Udelal jsem to moc motor sel tvrde tak jsem to vratil o kousek zpet(kousek je cca 2mm)
Pokud budes menit rozvody tak snad nemusis delat ani prevstrik protoze to s novejma dilama znovu vratis do puvodniho nastaveni.