Když mám po vypnutí motoru pravej zadek níž asi o 3cm než levej, tak to budou asi měchy v háji, nemýlím-li se. Když to natočim tak je rozdíl asi centimetr, asi to stačí dofukovat.... Dík za názory....
surfman55 píše:Když mám po vypnutí motoru pravej zadek níž asi o 3cm než levej, tak to budou asi měchy v háji, nemýlím-li se. Když to natočim tak je rozdíl asi centimetr, asi to stačí dofukovat.... Dík za názory....
Ahoj, jak ti to dopadlo? Mám stejnej problém, mám pravej zadek o 2cm níž..
Měchy, nebo čidlo?
Jak jsi to diagnostikoval?
Díky čus
Vzduchové měchy jsou gumové měchy ve tvaru válce s železnými plotnami na obou protilehlých stranách a jsou jimi vybaveni Touringy vyšších kubatur nebo za příplatek a teď nevim jestli jen po fl nebo i před fl a slouží k vyrovnávání světlé výšky vozidla (prázdné i naložené vozidlo má stejnou výšku) a nahrazuje funkci pružin, které tam už nejsou.
Jawak píše:e39 528i Touring a vyšší kubatury mají NIVO v základní výbavě
Ahoj Jawáku, musím oponovat . Kolega má touring 530D 99 a NIVO tam nemá, pouze pružiny a už jsem to tak viděl u více touringů. Nicméně NIVO je super věc. Když naložíš kufr, pěkně se dofouknou a nevláčíš zadek po zemi. Ty měchy vydrží tak 8-10let, a cca 180tis. km. Já je měnil někde okolo 200tis.km. Šel jsem v Praze do kina a po návratu auto sedělo prdelí na zemi, těch 100km domů pak bylo celkem zábavných