Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Problém s rádiem
Uz jsem to tu resil, ale zatim zda se nikdo nevi. Zkousel jsem uz hodne moznosti a stale nevim. Vzdycky nakonec po nejaky dobe (minuty) zase zacne hrat. Btw. tim je to mozna horsi, kdyby nehralo vubec prisel bych na to snaz..
Dnes potom co zvuk opet vypadl jsem se zacal hrabat v kufru pod poklopem napravo / nad baterkou.Nasel jsem tam modul PDC a pod nim schovanej (v molitanu obalenej) modul k telefonu. Jen jsem s tim chvilku strachal a zaclo to hrat.. pochybuju ze je to tim,ale doufam.
Jinak zvuk mi vypadava samovolne, tj. bez prejeti nerovnosti, jen tak.. stejne tak se i zapina. Proste prekerka..
Dnes potom co zvuk opet vypadl jsem se zacal hrabat v kufru pod poklopem napravo / nad baterkou.Nasel jsem tam modul PDC a pod nim schovanej (v molitanu obalenej) modul k telefonu. Jen jsem s tim chvilku strachal a zaclo to hrat.. pochybuju ze je to tim,ale doufam.
Jinak zvuk mi vypadava samovolne, tj. bez prejeti nerovnosti, jen tak.. stejne tak se i zapina. Proste prekerka..
-
Mám podobný problém. Přejedu hrbol a vypadne zvuk. Pomůže zatahání za kabely u radiomodulu. Dneska jsem ho měl celej rozebranej, ale není tam nic k opravě (žádný dráty, co by se daly znova připájit). Buď je problém v tom plošným spoji, nebo v kontaktech modulu (konektor vypadá OK). Už se to na fóru párkrát řešilo, ale zatím nikdo nenapsal co s tím.
-
Full5er píše:Uz jsem to tu resil, ale zatim zda se nikdo nevi. Zkousel jsem uz hodne moznosti a stale nevim. Vzdycky nakonec po nejaky dobe (minuty) zase zacne hrat. Btw. tim je to mozna horsi, kdyby nehralo vubec prisel bych na to snaz..
Zapne se ti sám od sebe, nebo občas zkusíš zmáčknout levej knoflík a začne to hrát?
StepanMatl píše:Full5er píše:Uz jsem to tu resil, ale zatim zda se nikdo nevi. Zkousel jsem uz hodne moznosti a stale nevim. Vzdycky nakonec po nejaky dobe (minuty) zase zacne hrat. Btw. tim je to mozna horsi, kdyby nehralo vubec prisel bych na to snaz..
Zapne se ti sám od sebe, nebo občas zkusíš zmáčknout levej knoflík a začne to hrát?
Mám podobný problém, po drncnutí vypne zvuk a naskočí jen když vypnu a znovu zapnu rádio nebo přeskáču pomocí "mode" přes tape a cd, a nepomůže to vždycky, někdy to musím několikrát opakovat.
Ale vypozoroval jsem, že když jedu s navigací tak to tak často nevypadává jako když jedu bez navigace, nevím jestli to může mít souvislost....
-
-
StepanMatl píše:CD taky nejde, prostě přestane fungovat kompletně zvuk, včetně zvuku z TV (obraz jde) a z navigace.
No právě že musim znovu vypnout a zapnout levym knoflíkem, nikdy nezačlo znovu hrát jen tak samo od sebe.
Nestačí přepnout mode, pouze vypnout/zapnout rádio.
CD hraje, nejde zvuk, TV hraje, nejde zvuk, TAPE hraje, nejde zvuk, NAVI jede, nejde zvuk, TELEFON funkční, hands free funguje normálně..
PLS HELP !!! Kontakt? Studenej spoj? špatná pojistka? Radio Modul? Head unit? Kde hledat problém?
-
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mám e39 525d 2001 řeším úplně stejnej problém, přejedu nerovnost a vypne se zvuk, u mě musim pro znozu zapnutí zvuku odpojit-zapojit konektor k jednotce toho rádia-televize, ale jak kdy někdy stačí kolečkem vypnout zapnout rádio. Bude to asi v těch kabelech od toho konektoru, dnes sem snima zahejbal když to hrálo a pak to vypadlo, možná náhoda..... Už to někdo rozlouskněte nebo mi stoho mrdne
, pokaždý lést k rezervě když nejde zvuk a je to čímdál tím častěji, každej den.... 

-
-
Tak jsem si na 99% jist, že kabeláží to není. Problém budu v konektoru v radiomodulu, ale nešlo mi to rozebrat tak, abych se přímo k tý části plošňáku dostal.
Teď jsem si připnul na ten svazek drátů stahovací pásek a protáhl ho k rezervě, abych mohl tahat za něj, protože prstama to je akorát tak na pořezání.
Teď jsem si připnul na ten svazek drátů stahovací pásek a protáhl ho k rezervě, abych mohl tahat za něj, protože prstama to je akorát tak na pořezání.