Včera se mi konečně podařilo po dlouhém bádání namastit faceliftová světla do staršího modelu, jelikož spousta lidí tvrdila že to nejde tak věřte že jde. Výsledek stojí a to a investice nebyla veliká. Jsou potřeba 2 nové svorkovnice s konektorama a nějaké těsnící gumičky.
měl jsi ty původní světla bi-xenon s natáčením do zatáčky?
Já je totiž mám na před faceliftu a taky uvažuju o výměně, ale jak jsem tak sledoval, tak na facelifta je spousta různých kombinací.
např:
- dvě čočky
- jedna čočka a nějaké prapodivné sklo
....
a s elektronikou jsi neměl problém?
Prostě přehodit konektory a hotovo?
Napíšeš pls co ta výměna přesně obnášela a co s čím musí být kompatibilní? Kamarád by to chtěl řešit na E90 ale má uplně obyč lampy bez xenonů...
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
pěkné díky za další schema, jen se mi nedaří pochopit jak nechat a na jaké hodnoty přeprogramovat LM modul aby světelná houkačka fungovala a do angel kroužků jsem mohl dát žárovku na 35 w jelikož staré světlo tam má jen 10w žárovku, když tam dám 35w dojde k odpojení takže nesvítěj kroužky, zatím tam mám diodky ale rád bych to pořešil správně, nejsem bohužel zdatný v angličtině tak abych dokázal vše poluštit od nich, díky za rady
Já jsem dneska koupil faceliftové dinamic Xenony (natáčecí), takže mě to řešení bude taky čekat.
Nebo by stačilo pouze dodat licht modul z faceliftu a nahrát SW?
Jak to potom bude s denním svícením (budou fungovat pouze AE)??
Dnes jsem koupil FL světla napojil drátky do kostičky zakoupené v BMW , jeden kabílek nemam kam strčit. ale vše funguje. Jen kroužky svítí první minutu a pak umřou , Dálková světla házej chybu. Tak prosím poraďte co s tím... Mám si nechat přehrát SW???
slon píše:Dnes jsem koupil FL světla napojil drátky do kostičky zakoupené v BMW , jeden kabílek nemam kam strčit. ale vše funguje. Jen kroužky svítí první minutu a pak umřou , Dálková světla házej chybu. Tak prosím poraďte co s tím... Mám si nechat přehrát SW???
jeden kabel je od dálkových světel ten zbyde jelikož fl má jen bixenon a před fl byla ještě dálková žárovka halogenová ke xenonu,kroužky jsou taky jasný - původní světla měli žárovku 10W v každém světle na což je naprogramovaná jenotka a nová světla mají žárovku H8 s 35W proto se vypíná, já jsem to zatím vyřešil tak že jsem si objednal H8 diodovou, zajímá mě také zda jde přeprogramovat stávající jednotka nebo zda se musí pořídit nová
slon píše:Dnes jsem koupil FL světla napojil drátky do kostičky zakoupené v BMW , jeden kabílek nemam kam strčit. ale vše funguje. Jen kroužky svítí první minutu a pak umřou , Dálková světla házej chybu. Tak prosím poraďte co s tím... Mám si nechat přehrát SW???
jeden kabel je od dálkových světel ten zbyde jelikož fl má jen bixenon a před fl byla ještě dálková žárovka halogenová ke xenonu,kroužky jsou taky jasný - původní světla měli žárovku 10W v každém světle na což je naprogramovaná jenotka a nová světla mají žárovku H8 s 35W proto se vypíná, já jsem to zatím vyřešil tak že jsem si objednal H8 diodovou, zajímá mě také zda jde přeprogramovat stávající jednotka nebo zda se musí pořídit nová
počkej jako FL nemá za tou odrazkou nebo co toje přídavnou dálkovou žárovku?
jelikož ta žárovka co tam je H8 napájí kroužky a není potřeba k bixenonu, mě to také překvapilo když jsem hledal jak rozvítit kroužky do bíla, nechtělo se mi ani věřit že to maj takto vyřešené
U FL světel je to řešeno klapkou. V BMW sami nevědi jak zapojit světla aby vše fungovalo jak má... Takže babo raď
Musí se měnit jednotka světel.. stojí cca 9000kc. v BMW už se prodává předělávací sada... což by měli vědět... u tý sady je napsáno že se dá objednat pouze s jednotkou
Jasně v BMW prodávaj převáděcí sadu, ale bez jednotky a když jsme se na to ptaly tak nám řekli že s tim zkušenosti nemaj a že to nemusí fungovat takže jak je výš psáno musí se dát diodové žárovky...
Kdo by mi poradil s výměnou zadních světel u E60 r.v.2003... mám klasické žárovky, kdybych tam chtěl dát po faceliftu s větla s led co bych musel udělat, aby mi to šlo nebo, jak to zapojit a co to obnáší ?
Předem díky.