Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34-přední náprava-co je to?
Zdravím, mám dotaz (týká se to E34 524td,rok 89):
Když jedu tak přes 60 a víc (nad 110 sem to eště nezkoušel...všimnul sem si toho poprvé v takovej táhlej zatáčče v rychlosti asi 90...) tak se mi od přední nápravy ozývá zvuk jak kdyby střílel kulomet a lehce mi to začne vibrovat s volantem...ale jakmile volant zas dam rovně nebo zatáčim jenom lehce, tak se nic neděje...dělá to na obě strany...
Dokáže někdo podle tohohle popisu alešpoň zhruba určit, co to je?
Kola sou vyvážený...
Dík
Když jedu tak přes 60 a víc (nad 110 sem to eště nezkoušel...všimnul sem si toho poprvé v takovej táhlej zatáčče v rychlosti asi 90...) tak se mi od přední nápravy ozývá zvuk jak kdyby střílel kulomet a lehce mi to začne vibrovat s volantem...ale jakmile volant zas dam rovně nebo zatáčim jenom lehce, tak se nic neděje...dělá to na obě strany...
Dokáže někdo podle tohohle popisu alešpoň zhruba určit, co to je?
Kola sou vyvážený...
Dík
-
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem e34 tak vím co a jak. Funkčnost tlumičů zjistíš zhoupnutím předku. Ramena začínají pozvolným rozkmitáváním při brždění, při přejetí nerovnosti nebo zatáčení. Když už maj fakt namále tak auto doslova přes nerovnosti skáče a je pomalu neuříditelný. kolo má tendenci se vylamovat
jinak tlumič to podle popisu nebude. Při zatáčení je buď stlačenej a nebo "vyjetej". nejlíp to zjistíš co to dělá přes díry na silnici.

jinak tlumič to podle popisu nebude. Při zatáčení je buď stlačenej a nebo "vyjetej". nejlíp to zjistíš co to dělá přes díry na silnici.

-
-