Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Osvětlení prostoru nohou řidič + spolujezdec

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Dettektorr

#1 Příspěvek od Dettektorr »

Svítí vám někomu u e39 prostor pro nohy řidiče a spolujezdce při otevřených dveřích?
marcocz78

#2 Příspěvek od marcocz78 »

neee
oukej

#3 Příspěvek od oukej »

na každých dveřích mám zespodu osvětlení prostoru při nastupování/vystupování... je to to, co myslíš?
Dettektorr

#4 Příspěvek od Dettektorr »

Ne to není ono, to mi svítí také, jde mi o osvětlení pedálů a prostoru před nohami spolujezdce. Já nevím jestli to má e39 mít, proto se jen ptám. Osobně se mi to moc líbí 8O
cmelak

#5 Příspěvek od cmelak »

To osvětlení nohou/pedálů má každá E39?
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Dettektorr

#6 Příspěvek od Dettektorr »

Tak to vypadá, že jsem neúmyslně založil téma, které začíná mást vícero lidí. abych to uvedl na pravou míru:

1) já nevím, zda-li má e39 funkci osvětlení prostoru pedálů a nohou spolujezdce

2) pokud takovou funkci má, tak mě zajímá, co a jak zapojit.

Takže zatím to vypadá, že u e39 tato funkce ještě není a přišla až později.
Tompo

#7 Příspěvek od Tompo »

Pro šikovného dopoledne práce... :D
Dettektorr

#8 Příspěvek od Dettektorr »

A pro trubku jako sem já celoživotní téma :P
jurasis

#9 Příspěvek od jurasis »

Tvar tapecu dveří umožňuje, že osvětlení "na hovna" (abys do něho nešlápl při vystupování z auta při otevřených dveřích) svítí při zavřených dveřích "pod nohy"...

Jiné osvětlení není, jen dobastlit... :wink:
.
Proč většinou zvítězí hloupá myšlenka? Protože moudřejší přece vždycky ustoupí...
.
Dettektorr

#10 Příspěvek od Dettektorr »

Gracias za všechny postřehy. Jó nápady by byly, třeba ledkové osvětlení prostoru vnitřních klik apod. jen ta šikovnost akutilství ve mě néni.
starML Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od starML Člen Klubu »

Koukni na tohle http://www.led-zarovky-osvetleni.cz/led ... -silikonu/ . Je to na 12 Voltů, samolepící, ustřihneš si délku jakou chceš. Ale zapojil bych to paraelně k osvětlení interiéru, aby to pomalu zhasínalo.
Tompo

#12 Příspěvek od Tompo »

Pásky v metrovině jsem dával do E32, bylo to pěkné... v E36 jsem měl osvětlené vnitřní otevírání dveří a nad nohama, bylo to takový intimčo:-), fantazii se meze nekladou :idea:
milo
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od milo »

nebyl to priplatkovy lichtpacket?
marcocz78

#14 Příspěvek od marcocz78 »

co na autě není origo,nebo AC SCHNITZER,HAMANN,ALPINA,BREYTON.... mě nezajímá.! jako např chrom line-kliky dveří- vnitřní,denní svícení apod. TO SE MI HNUSÍ, ale proti gustu pánové.....
Dettektorr

#15 Příspěvek od Dettektorr »

marcocz78 píše:co na autě není origo,nebo AC SCHNITZER,HAMANN,ALPINA,BREYTON.... mě nezajímá.! jako např chrom line-kliky dveří- vnitřní,denní svícení apod. TO SE MI HNUSÍ, ale proti gustu pánové.....

S odpuštěním, a co my s tím?

OK známe tvůj názor.
Brátn Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Brátn Moderátor »

starML píše:Koukni na tohle http://www.led-zarovky-osvetleni.cz/led ... -silikonu/ . Je to na 12 Voltů, samolepící, ustřihneš si délku jakou chceš. Ale zapojil bych to paraelně k osvětlení interiéru, aby to pomalu zhasínalo.

v GM http://www.gme.cz/cz/ ti ustřihnou kousky po 3 diodách a můžu říct, že bohatě stačí na osvětlení nohou
E36 325i Convertible | E39 528i LPG pracant | E61 545i LPG dailycar | E86 Z4 3.0si #0Z4C0UPE | K1100LT Cafe Brat Racer #builtnotbought

Obrázek Obrázek
marcocz78

#17 Příspěvek od marcocz78 »

...co my s tím?at si na to dá každý i vánoční stromek,to mi je u pr....e! jestli se vám líbí denní svícení tak si to tam strčte (jestli chce být někdo za idiota)... na denní svícení jsou kroužky AE,mám tam jiný žárovky + mlhy.mám BMW a ne jinou kraksnu,proto tuto značku ctím a jsem na klubu místním,německým BMW syndikat,a italským BMW passion, nemíním z toho dělat žádný sk....ý VW GROUP :mad: :mad: :mad: ,,NĚKDY MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE" samozřejme pokud se dá aktivovat-nebo pokud tam je osvětlení pro nohy (ne to dveřní) tak bych to mladý taky zaktivoval,fakt nevíš kam a do čeho nohy strkáš.
Dettektorr

#18 Příspěvek od Dettektorr »

Jo jo, denní svícení mlhama je cool, hned každej ví, že pozor tady jede masér, kterej šetří xenony, protože nemá na nový výbojky. Takhle nějak si to mám přeložit, nebo je v tom jiná logika? Nechme toho, máme na to každej jinej názor, jen prostě nepochopím, proč vlezeš do threadu, do kterýho objektivně nemáš co bys napsal, kromě toho, že je idiot ten, jehož dotazy případně záměry se nekryjí s tvým světovým názorem a snažíš se utratit tvůj vlatní čas psaním příspěvků, které jsou nasírací.

A jestli prosím můžeš, vysvětli mi, čím je koncern VW tak shit? Mě se podle jeho prodejů zdá, že na to existuje minimálně ještě jeden celosvětový názor diametrálně odlyšný od toho tvého a opírající se o fakta, že jde o kvalitní auta za rozumné peníze.

Sorry jsem OT.

PS: ledkové pásky se zdají býti vhodné na to vyrobit to osvětlení.
marcocz78

#19 Příspěvek od marcocz78 »

....TAK PROČ JSIS VOLE NEKOUPIL VW group, a s....š se tady na BMW klub,jsou to pi....é AUTA které svým hlučným motorem a masovou výrobou chtějí válcovat jiné automobilky jako je třeba BMW,které díky tradici a vkusu jdou dál díky zarytcům jako já!!!...prej ,,náskok díky technice'' KTERÉ???....VW GROUP SE NEDOSTAL ANI DO F1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ani nemaj AERODYNAMICKÝ TUNEL jako BMW,myslím že KLUBáci v tom maj jasno jako JÁ....a pokud nemaj jiný zdroj v AE (silnější) tak musí dosvicovat přes den mlhama.(jako nové modely) asi tak nějak! ještě nějaký dotaz!?! Bayerische Motoren Werke
Dettektorr

#20 Příspěvek od Dettektorr »

S odpuštěním, jsi jelito, který ani neví čím jezdí. A to si říkáš klubák :roll:

Bayerische Motoren Werke AG, to je to s čím tady jezdí 999 lidí z tisíce, ty máš asi něco jinýho.

Howg je to OT.

Zdar.
Odpovědět