Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Osvětlení prostoru nohou řidič + spolujezdec
-
-
-
Tak to vypadá, že jsem neúmyslně založil téma, které začíná mást vícero lidí. abych to uvedl na pravou míru:
1) já nevím, zda-li má e39 funkci osvětlení prostoru pedálů a nohou spolujezdce
2) pokud takovou funkci má, tak mě zajímá, co a jak zapojit.
Takže zatím to vypadá, že u e39 tato funkce ještě není a přišla až později.
1) já nevím, zda-li má e39 funkci osvětlení prostoru pedálů a nohou spolujezdce
2) pokud takovou funkci má, tak mě zajímá, co a jak zapojit.
Takže zatím to vypadá, že u e39 tato funkce ještě není a přišla až později.
-
-
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Koukni na tohle http://www.led-zarovky-osvetleni.cz/led ... -silikonu/ . Je to na 12 Voltů, samolepící, ustřihneš si délku jakou chceš. Ale zapojil bych to paraelně k osvětlení interiéru, aby to pomalu zhasínalo.
-
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
starML píše:Koukni na tohle http://www.led-zarovky-osvetleni.cz/led ... -silikonu/ . Je to na 12 Voltů, samolepící, ustřihneš si délku jakou chceš. Ale zapojil bych to paraelně k osvětlení interiéru, aby to pomalu zhasínalo.
v GM http://www.gme.cz/cz/ ti ustřihnou kousky po 3 diodách a můžu říct, že bohatě stačí na osvětlení nohou
...co my s tím?at si na to dá každý i vánoční stromek,to mi je u pr....e! jestli se vám líbí denní svícení tak si to tam strčte (jestli chce být někdo za idiota)... na denní svícení jsou kroužky AE,mám tam jiný žárovky + mlhy.mám BMW a ne jinou kraksnu,proto tuto značku ctím a jsem na klubu místním,německým BMW syndikat,a italským BMW passion, nemíním z toho dělat žádný sk....ý VW GROUP
,,NĚKDY MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE" samozřejme pokud se dá aktivovat-nebo pokud tam je osvětlení pro nohy (ne to dveřní) tak bych to mladý taky zaktivoval,fakt nevíš kam a do čeho nohy strkáš.

-
Jo jo, denní svícení mlhama je cool, hned každej ví, že pozor tady jede masér, kterej šetří xenony, protože nemá na nový výbojky. Takhle nějak si to mám přeložit, nebo je v tom jiná logika? Nechme toho, máme na to každej jinej názor, jen prostě nepochopím, proč vlezeš do threadu, do kterýho objektivně nemáš co bys napsal, kromě toho, že je idiot ten, jehož dotazy případně záměry se nekryjí s tvým světovým názorem a snažíš se utratit tvůj vlatní čas psaním příspěvků, které jsou nasírací.
A jestli prosím můžeš, vysvětli mi, čím je koncern VW tak shit? Mě se podle jeho prodejů zdá, že na to existuje minimálně ještě jeden celosvětový názor diametrálně odlyšný od toho tvého a opírající se o fakta, že jde o kvalitní auta za rozumné peníze.
Sorry jsem OT.
PS: ledkové pásky se zdají býti vhodné na to vyrobit to osvětlení.
A jestli prosím můžeš, vysvětli mi, čím je koncern VW tak shit? Mě se podle jeho prodejů zdá, že na to existuje minimálně ještě jeden celosvětový názor diametrálně odlyšný od toho tvého a opírající se o fakta, že jde o kvalitní auta za rozumné peníze.
Sorry jsem OT.
PS: ledkové pásky se zdají býti vhodné na to vyrobit to osvětlení.
....TAK PROČ JSIS VOLE NEKOUPIL VW group, a s....š se tady na BMW klub,jsou to pi....é AUTA které svým hlučným motorem a masovou výrobou chtějí válcovat jiné automobilky jako je třeba BMW,které díky tradici a vkusu jdou dál díky zarytcům jako já!!!...prej ,,náskok díky technice'' KTERÉ???....VW GROUP SE NEDOSTAL ANI DO F1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ani nemaj AERODYNAMICKÝ TUNEL jako BMW,myslím že KLUBáci v tom maj jasno jako JÁ....a pokud nemaj jiný zdroj v AE (silnější) tak musí dosvicovat přes den mlhama.(jako nové modely) asi tak nějak! ještě nějaký dotaz!?! Bayerische Motoren Werke
-